Nefa-Joensuu Ry

Hallitus

Hallituksen sähköposti – nefajoensuu (at) uef.fi

Tapahtumavastaavien sähköposti – nefatapahtumat (at) outlook.com

Nefa-Joensuu Ry:n hallitus vuodelle 2018

Puheenjohtaja ja Kulo-vastaava

Emmi Rajavuori
emmra (at) student.uef.fi

Hyvää iltapäivää! Toimin Nefan puheenjohtajana nyt jo toista kautta. Yliopisto-opintoja taustalla on neljä vuotta ja tällä hetkellä työn alla on gradun kirjoittaminen. Tämän lisäksi toimin filosofisen tiedekunnan tiedekuntaneuvostossa ja yhteyshenkilönä Kulo ry:n hallituksessa. Monta rautaa tulessa siis! Vapaa-aika kuluu osa-aikaisissa töissä, harrastaen aikuisbalettia ja nauttien hyvästä viinistä ystävien kanssa. Niiden lisäksi kuluu taidetta ja radiopodcasteja. Koululla minuun törmäät käytävillä tai istumassa kahvilla, ja mikäli jokin mietityttään, voit sitä tulla aina kysymään; autan parhaani mukaan!


Varapuheenjohtaja ja haalarimerkkivastaava

Eveliina Scharin
evelsch (at) student.uef.fi

Heissan! Tällä kaudella toimin varapuheenjohtajana ja haalarimerkkivastaavana, mutta tuttuun tapaan häärin milloin missäkin tapahtumissa mukana. Opiskelen toista vuotta kulttuuriantropologiaa, jonka sivulla raavin myös sukupuolentutkimuksen ja perinteentutkimuksen kursseja kasaan. Iso osa ajastani kuluu koirien kasvatukseen, rotujärjestömme hommiin ja näyttelyihin, jotka ovat suurimmat intohimoni. Useimmiten minut kuitenkin löytää kotisohvalta neulomasta, Agoralta kahvikupin kanssa tai tanssilattialta esittelemästä muumimaisia liikkeitä.


Rahastonhoitaja

Maija Rämö
mairam (at) student.uef.fi

Heij! Oon Maija Rämö, Nefan taloudenhoitaja jo toista kautta. Opiskelen pääaineenani kirjallisuutta ja sivuaineena taiteensosiologiaa. Vietin syyslukukauden 2017 vaihdossa, mutta nyt jatkossa miuta näkynee enemmän kokouksissa ja muualla päsmäröimässä talousasioista. Vapaa-ajalla pelaan pleikkaa, hoidan muiden lemmikkejä, tai istun kuppilassa kavereiden kans. Miuta saa nykiä hihasta kaikesta Nefan talouteen liittyvästä! Kysyvä ei tieltä eksy. 😀


Sihteeri (poissa syksyllä 2018)

Siina Sorvali
siinas (at) student.uef.fi

Koulutuspoliittinen vastaava ja Kouken opiskelijajäsen

Juhani Nevalainen
juhansch (at) student.uef.fi

Moi, mie oon Juhani ja opiskelen pääaineena sukupuolentutkimusta. Aloitin opinnot yliopistossa vuonna 2013 mutta pidin muutaman välivuoden työelämän merkeissä toisen opiskeluvuoteni jälkeen. Toimin opintojeni ohella matkailualan yrittäjänä ja harrastelen mm. perhokalastusta ja metsästystä.


Sosiaalipoliittinen vastaava ja viestintävastaava

Heidi Mikkonen
heim (at) student.uef.fi

Moi! Olen Nefan hallituksen ensikertalainen ja vastaan tänä vuonna ainejärjestömme viestinnästä ja sosiaalipoliittisesta edunvalvonnasta. Opiskelen viidettä vuotta kulttuuriantropologiaa ja siinä sivussa myös sukupuolentutkimusta, ja parhaillaan työstänkin graduani, joka toivottavasti valmistuu vuoden loppuun mennessä. Vapaa-aikanani käyn tanssitunneilla ja elokuvissa, seuraan taitoluistelua ja sometan, mutta lempiharrastukseni on kuitenkin nukkuminen.


Tapahtumavastaava ja kokousemäntä (poissa syksyllä 2018)

Minna Hämäläinen
minnaham (at) student.uef.fi

Hei! Olen Minna ja opiskelen toista vuotta pääaineenani sukupuolentutkimus. Pestini tämän vuoden hallituksessa on tapahtumavastaava ja kokousemäntä, jonka tehtävänä on huolehtia siitä, että kokouksissa syödään tuoretta pullaa ja kahvi on kuumaa. Näiden lisäksi minut pitää kiireisenä kandi, muut opinnot, työ sekä jatkuva uuden matkan tai seikkailun suunnittelu. Mikäli sinulla on mielessä jokin hauska tapahtuma tai toive kokouseväiden suhteen, olethan minuun yhteydessä!


Tapahtumavastaava

Juho Kaasinen
juhokaa (at) student.uef.fi

Heipatihei! Olen Juho ja opiskelen nyt neljättä vuotta mediakulttuuria ja viestintää täällä Joensuussa. Aloitin vuoden 2018 alussa tapahtumavastaavan hommat Nefan hallituksessa, eli olen nyt ensimmäistä kertaa virallisesti mukana ainejärjestötoiminnassa. Olen ollut aiempinakin vuosina mukana järjestämässä ja ideoimassa Nefan eri tapahtumia, joten pesti tuntui luonnolliselta valinnalta. Jos sinulla on tapahtumaideoita esim. tulevalle vuodelle, niin kannattaa tulla juttelemaan! Vapaa-aikanani musisoin, keräilen vinyylilevyjä, pelaan tennistä, käyn hiihtämässä ja luistelemassa sekä hengailen kavereiden kanssa.


Ainejärjestölehtivastaava

Helmi Frantsi
helmif (at) student.uef.fi

Moikka! Toimin hallituksessa Postmodernin Nahkiaisen päätoimittajana nyt toista hallituskautta. Opiskelen kolmatta vuotta mediakulttuuria ja viestintää, mutta miellän itseni myös pitkän sivuaineen kautta musatieteilijäksi. Vapaa-ajalla miut voi löytää höyryävän kahvikupin kera bujoilemasta Agoran kahviossa. Lisäksi eksyn helposti pianohuoneisiin, pinterestiin ja kahviloihin. Mielenterveysasioissa tuun mielelläni vertaistukikahviseuraksi. Nykäise hihasta tai vilkuttele raivokkaasti, jos vaikkapa ainejärjestölehden tekeminen kiinnostaa! Aina on tilaa uusille kirjoittajille 🙂


Nettisivuvastaava

Johanna Tuononen
johatu (at)student.uef.fi

Hei! Olen Johanna ja tällä hetkellä olen toisella vuodellani kulttuurintutkimuksen puolella, pääaineenani mediakulttuuri ja viestintä, vaikka muuten olen kyllä jo yliopistolla pyörinyt pidempäänkin ja siksi aina välillä saattaa kokemuksen syvällä rintaäänellä tulla möräistyä jotain. Tänä vuonna olen nettisivuvastaavan hommissa ja keskityn pitkälti luomaan Nefalle uudet nettisivut. Huhtikuussa nämä uudet sivut julkaistiin ja vastaan loppukauden vielä niiden ylläpidosta. Tämän kaiken ulkopuolella rentoudun mm. pelailemalla pelejä, viettämällä aikaa tärkeiden ihmisten kanssa tai hengaamalla kotona kissan kanssa. Saa tulla aina toki nykäisemään hihasta ja juttelemaan!

 

Hallituksen ulkopuoliset toimihenkilöt vuodelle 2018

Tapahtumavastaava

Emilia Sillanpää
emisil (at) student.uef.fi

Hei, olen Emilia ja minulla on toinen opiskeluvosi nyt meneillään. Pääaineeni on kulttuuriantroplogia ja hääräilen toista vuotta yhtenä Nefan tapahtumavastaajista. Olen hajamielinen haahuilija joka rakastaa eläimiä, luontoa ja kulttuuria sen miltei kaikissa muodoissa. Tykkään seikkaluista ja olen äärimmäisen yllytyshullu. Halloween on suosikkijuhlani ja synkät asiat kiehtovat minua oudolla tapaa. En silti ole yhtään pelottava, mitä nyt toisinaan ehkä nauran liikaa ja turhan äänekkäästi. Saa tulla juttelemaan jos uskaltaa.


Tapahtumavastaava (poissa syksyllä 2018)

Noora Hanhineva
noorahan (at) student.uef.fi

Hei vain! Oon toista vuotta yksi Nefan tapahtumavastaavista ja hoidan vielä tämän kevään myös meidän Jokipoika-juttuja. Opiskelen kolmatta vuotta sukupuolentutkimusta ja sen sivussa ympäristöpolitiikkaa. Suuri osa ajastani kuuluu haahuiluun ja olemiseen, mutta niiden lisäksi kudon, luen kirjoja, katson sarjoja ja hengailen Kuopiossa. Yöt lukeutuvat lempiasioihini, joten parhaiten muhun voi törmätä, kun ei ole aamu.


KV-vastaava

Dalva Lamminmäki
dalla (at) student.uef.fi

Opiskelen perinteentutkimusta ja teen gradua kansanparannuksesta. Minua kiehtoo suomalainen kansanperinne ja symboliikka sen kaikissa ilmenemismuodoissa, Kalevalan teksteistä suomalaiseen metallimusiikkiin. Olen tuutoroinut 3 lukukautta kansainvälisiä vaihto-oppilaita ja toiminut aktiivisesti Erasmus Student Networkissaä (ESN). Mielestäni kulttuurintutkimuksen ainejärjestöllä on huima osaaminen tarjota kaikkea mielenkiintoista kansainvälisille opiskelijoille ja näyttää kuinka monipuolinen suomalainen kulttuuri on.


Somevastaava

Laura Väänänen
laurvaa (at) student.uef.fi

Moikkamoi! Mie oon Väänäsen Laura, toisen vuoden mediakulttuurin ja viestinnän pääaineopiskelija. Tänä vuonna olen Nefan toiminnassa mukana hallituksen ulkopuolisena toimihenkilönä ja vastaan Nefan sosiaalisesta mediasta. Vapaa-ajalla käyn tanssitreeneissä ja tykkään paljon katsella elokuvia ja sarjoja. Sisustaminen ja matkailu ovat myös erittäin lähellä miun sydäntä.


Liikuntavastaava

Antti Pynnönen
anttipyn (at) student.uef.fi

Taku-vastaava

Reetta Haverinen
reettha (at) student.uef.fi

Hey sie! Olen Reetta, syksyllä 2017 maisterivaiheen opintoni aloittanut tuore nefalainen, jonka pääaineena on mediakulttuuri ja viestintä. Ilokseni saan ilmoittaa, että olen Nefan uusi TAKU-vastaava! Taskussani on medianomin paperit, jotka hankin Karelia-ammattikorkeakoulusta vuonna 2014, mutta onpa minulla myös valtuudet ajaa autoa, toimia kahvakuulaohjaajana sekä anniskella alkomahoolia. Jos haluat hurmata tai lahjoa minut, kannattaa turvautua johonkin seuraavista: tumma suklaa, tummapaahtoinen ja laadukas kahvi, porkkanat, tulppaanit taii kuohuviini/shamppanja. Jos edellä mainitut tuotteet ovat vielä luomua ja reilua kauppaa, teen puolestasi mitä vain. Tule juttelemaan kun törmäillään – tämä moottoriturpa rakastaa keskustella ja verkostoitua!


Nefa-tietäjä

Sonja Mutanen
sonjamu (at) student.uef.fi

Hei, olen gradun parissa tuskaileva kulttuuriantropologian pääaineopiskelija, toisin sanoen hyvin monennen vuoden nefalainen. Ainejärjestömme riveissä olen häärännyt jo pidempään kun tohtii enää edes muistaa, ja niistä vuosista on meneillään nyt toinen hieman hajamielisenä Nefatietäjänä. Toimenkuvaani kuuluu yrittää parhaani mukaan vastata kysymyksiin ainejärjestöstämme, tai no vaikkapa elämästä ylipäätään. Mitä tahansa keksitte kysyä, lupaan teille jonkin vastauksen antaa. Tai ainakin ohjata sinne mistä sellaisen saa. Tulkaa siis kiskaisemaan hihasta mikäli yhtään siltä tuntuu, höpöttelen mielelläni asiasta ja asian vierestä!


Fuksiivaari

Laura Tolppa
laura.tolppa (at) hotmail.com

Hei kaikki! Mie olen Laura Tolppa ja olen toiminut monenmoisessa pestissä Nefa Joensuun riveissä. Olen perinteentutkimuksen pääaineopiskelija, ja muitakin opintoja on kertynyt vuosien varrella pistetilille sekalainen joukko. Tällä hetkellä toimin Nefan fuksivaarina. Fuksivaarina autan tuutoreita ja uusia opiskelijoita, sekä ”valvon” kuinka fuksivuosi pyörähtää käyntiin ja muistaahan ainejärjestömme jatkaa perinteitä, sekä huomioi fuksit tapahtumakalenterissaan. Minuun saa ottaa yhteyttä asiassa kuin asiassa, mutta etenkin juuri tuutorointiin liittyviä kysymyksiä, ehdotuksia, huolia jne. Toivon, että voin olla helposti   lähestyttävä linkki opiskelijan, ainejärjestön ja yliopistonvälillä. Vapaa-ajalla rakastan keittiössä hääräämistä, käsitöitä ja kulttuuria monissa muodoissa. Partio ja luonto on myös suuri osa elämääni. En pistä pahaksi, jos minua pyydetään kahvilaan rupattelemaan tai kokemaan uusia seikkailija.