helmikuu 2018
M T K T P L S
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

Login Form

Ainejärjestö

Nefa-Joensuu ry on Itä-Suomen yliopiston kulttuurintutkijoiden ainejärjestö. Kulttuurintutkimuksen aineita ovat Itä-Suomen yliopistossa kulttuuriantropologia, mediakulttuuri ja viestintä, musiikkitiede, sukupuolentutkimus eli entinen naistutkimus, taiteensosiologia, perinteentutkimus ja kirjallisuus. Ainejärjestön nimi on tulee aiemmin toimineen pohjoismaisen etnologian järjestön nimestä Nordisk Etnologisk och Folkloristisk Arbetsgrupp.

Nefa osallistuu ylioppilaskunnan koulutus- ja sosiaalipoliittiseen jaostojen toimintaan ja tekee yhteistyötä muiden Itä-Suomen yliopiston ainejärjestöjen kanssa. Järjestömme kuuluu valtakunnalliseen kulttuurintutkimuksen opiskelijoiden kattojärjestöön Kuloon. Olemme vierailleet myös Nefa-Tartun luona Viron Tartossa. 

Nefa järjestää jäsenilleen erilaista vapaa-ajantoimintaa ja muuta mukavaa. Perustapahtumia ovat mm. fuksiaiset, sekä Makaronikerhon ja Harrastuskerhon kokoontumiset. Olemme lanseeranneet uusia tapahtumia kuten Punkkua ja punaviiniä & runoja -illat. Nefa on mukana yliopiston liikuntatoiminnassa. Meiltä on ollut edustusta muun muassa sählyliigassa, Räkäposkella-hiihdossa sekä pilkkikilpailussa.

Nefa julkaisee kaksi kertaa vuodessa ainejärjestölehteä Postmoderni Nahkiainen. Nefan facebook-ryhmästä, kotisivuilta ja sähköpostilistalta saat tietoa Nefan ja yhteistyökumppanien tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista.

 

 

nefagroup
Kuva: Timo Könönen