helmikuu 2018
M T K T P L S
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

Login Form

Nefan hallitus 2018

Hallituksen sähköposti: nefajoensuu (at) uef.fi

Tapahtumavastaavat: nefa.tapahtumavastaava (at) gmail.com

 

 

 

PUHEENJOHTAJA JA KULO-VASTAAVA

Emmi Rajavuori

emmra (at) student.uef.fi

 

Hyvää iltapäivää! Toimin Nefan puheenjohtajana nyt jo toista kautta. Yliopisto-opintoja taustalla on neljä vuotta ja tällä hetkellä työn alla on gradun kirjoittaminen. Tämän lisäksi toimin filosofisen tiedekunnan tiedekuntaneuvostossa ja yhteyshenkilönä Kulo ry:n hallituksessa. Monta rautaa tulessa siis! Vapaa-aika kuluu osa-aikaisissa töissä, harrastaen aikuisbalettia ja nauttien hyvästä viinistä ystävien kanssa. Niiden lisäksi kuluu taidetta ja radiopodcasteja. Koululla minuun törmäät käytävillä tai istumassa kahvilla, ja mikäli jokin mietityttään, voit sitä tulla aina kysymään; autan parhaani mukaan! 

 

 

 

 

 

VARAPUHEENJOHTAJA JA HAALARIMERKKIVASTAAVA

Eveliina Scharin

evelsch (at) student.uef.fi

 

Heissan! Tällä kaudella toimin varapuheenjohtajana ja haalarimerkkivastaavana, mutta tuttuun tapaan häärin milloin missäkin tapahtumissa mukana. Opiskelen toista vuotta kulttuuriantropologiaa, jonka sivulla raavin myös sukupuolentutkimuksen ja perinteentutkimuksen kursseja kasaan. Iso osa ajastani kuluu koirien kasvatukseen, rotujärjestömme hommiin ja näyttelyihin, jotka ovat suurimmat intohimoni. Useimmiten minut kuitenkin löytää kotisohvalta neulomasta, Agoralta kahvikupin kanssa tai tanssilattialta esittelemästä muumimaisia liikkeitä. 

 

 

 

maija17

 

RAHASTONHOITAJA

Maija Rämö

mairam (at) student.uef.fi

 

Heij! Oon Maija Rämö, Nefan taloudenhoitaja jo toista kautta. Opiskelen pääaineenani kirjallisuutta ja sivuaineena taiteensosiologiaa. Vietin syyslukukauden 2017 vaihdossa, mutta nyt jatkossa miuta näkynee enemmän kokouksissa ja muualla päsmäröimässä talousasioista. Vapaa-ajalla pelaan pleikkaa, hoidan muiden lemmikkejä, tai istun kuppilassa kavereiden kans. Miuta saa nykiä hihasta kaikesta Nefan talouteen liittyvästä! Kysyvä ei tieltä eksy. :D

 

 

 

                                                                                 

 

SIHTEERI

Siina Sorvali

siinas (at) student.uef.fi

 

 

 

 

  

 

 

KOULUTUSPOLIITTINEN VASTAAVA JA KOUKEN OPISKELIJAJÄSEN

Juhani Nevalainen

juhansch (at) student.uef.fi

 

Moi, mie oon Juhani ja opiskelen pääaineena sukupuolentutkimusta. Aloitin opinnot yliopistossa vuonna 2013 mutta pidin muutaman välivuoden työelämän merkeissä toisen opiskeluvuoteni jälkeen. Toimin opintojeni ohella matkailualan yrittäjänä ja harrastelen mm. perhokalastusta ja metsästystä.
 

 

 

 

SOSIAALIPOLIITTINEN VASTAAVA JA VIESTINTÄVASTAAVA

Heidi Mikkonen

heim (at) student.uef.fi

 

Moi! Olen Nefan hallituksen ensikertalainen ja vastaan tänä vuonna ainejärjestömme viestinnästä ja sosiaalipoliittisesta edunvalvonnasta. Opiskelen viidettä vuotta kulttuuriantropologiaa ja siinä sivussa myös sukupuolentutkimusta, ja parhaillaan työstänkin graduani, joka toivottavasti valmistuu vuoden loppuun mennessä. Vapaa-aikanani käyn tanssitunneilla ja elokuvissa, seuraan taitoluistelua ja sometan, mutta lempiharrastukseni on kuitenkin nukkuminen.

 

 

 

 

                                                                                 

 

 

TAPAHTUMAVASTAAVA JA KOKOUSEMÄNTÄ

Minna Hämäläinen

minnaham (at) student.uef.fi

 

 

 

 

 

                                                                                 

 

 

TAPAHTUMAVASTAAVA

Juho Kaasinen

juhokaa (at) student.uef.fi

 

 

 

 

 

 

AINEJÄRJESTÖLEHTIVASTAAVA

Helmi Frantsi

helmif (at) student.uef.fi

 

Moikka! Toimin hallituksessa Postmodernin Nahkiaisen päätoimittajana nyt toista hallituskautta. Opiskelen kolmatta vuotta mediakulttuuria ja viestintää, mutta miellän itseni myös pitkän sivuaineen kautta musatieteilijäksi. Vapaa-ajalla miut voi löytää höyryävän kahvikupin kera bujoilemasta Agoran kahviossa. Lisäksi eksyn helposti pianohuoneisiin, pinterestiin ja kahviloihin. Mielenterveysasioissa tuun mielelläni vertaistukikahviseuraksi. Nykäise hihasta tai vilkuttele raivokkaasti, jos vaikkapa ainejärjestölehden tekeminen kiinnostaa! Aina on tilaa uusille kirjoittajille :)

 

 

 

johanna17

 

 

NETTISIVUVASTAAVA

Johanna Tuononen

johatu (at)student.uef.fi

 

Hei! Olen Johanna ja tällä hetkellä olen toisella vuodellani kulttuurintutkimuksen puolella, pääaineenani mediakulttuuri ja viestintä, vaikka muuten olen kyllä jo yliopistolla pyörinyt pidempäänkin ja siksi aina välillä saattaa kokemuksen syvällä rintaäänellä tulla möräistyä jotain. Tänä vuonna olen nettisivuvastaavan hommissa ja keskityn pitkälti luomaan Nefalle uudet nettisivut, joten esimerkiksi sellaista on luvassa myöhemmin. Tämän kaiken ulkopuolella rentoudun mm. pelailemalla pelejä, viettämällä aikaa tärkeiden ihmisten kanssa tai hengaamalla kotona kissan kanssa. Saa tulla aina toki nykäisemään hihasta ja juttelemaan!

 

  

HALLITUKSEN ULKOPUOLISET TOIMIHENKILÖT:

 

 

 

TAPAHTUMAVASTAAVA

Emilia Sillanpää

emisil (at) student.uef.fi

 

Hei, olen Emilia ja minulla on toinen opiskeluvosi nyt meneillään. Pääaineeni on kulttuuriantroplogia ja hääräilen toista vuotta yhtenä Nefan tapahtumavastaajista. Olen hajamielinen haahuilija joka rakastaa eläimiä, luontoa ja kulttuuria sen miltei kaikissa muodoissa. Tykkään seikkaluista ja olen äärimmäisen yllytyshullu. Halloween on suosikkijuhlani ja synkät asiat kiehtovat minua oudolla tapaa. En silti ole yhtään pelottava, mitä nyt toisinaan ehkä nauran liikaa ja turhan äänekkäästi. Saa tulla juttelemaan jos uskaltaa.

 

 

 

noora17

 

 

TAPAHTUMAVASTAAVA

Noora Hanhineva

noorahan (at) student.uef.fi

 

                                                                                                                                                                                                                  

 

 

 

 

                                                                                 

 

 

KV-VASTAAVA

Dalva Lamminmäki

dalla (at) student.uef.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

SOMEVASTAAVA

Laura Väänänen

laurvaa (at) student.uef.fi

 

Moikkamoi! Mie oon Väänäsen Laura, toisen vuoden mediakulttuurin ja viestinnän pääaineopiskelija. Tänä vuonna olen Nefan toiminnassa mukana hallituksen ulkopuolisena toimihenkilönä ja vastaan Nefan sosiaalisesta mediasta. Vapaa-ajalla käyn tanssitreeneissä ja tykkään paljon katsella elokuvia ja sarjoja. Sisustaminen ja matkailu ovat myös erittäin lähellä miun sydäntä.

 

 

 

 

anttip17

 

 

LIIKUNTAVASTAAVA

Antti Pynnönen

anttipyn (at) student.uef.fi

 

                                                                                                                                                                                                                  

 

 

 

 

 

TAKU-VASTAAVA

Reetta Haverinen

reettha (at) student.uef.fi

 

Hey sie! Olen Reetta, syksyllä 2017 maisterivaiheen opintoni aloittanut tuore nefalainen, jonka pääaineena on mediakulttuuri ja viestintä. Ilokseni saan ilmoittaa, että olen Nefan uusi TAKU-vastaava! Taskussani on medianomin paperit, jotka hankin Karelia-ammattikorkeakoulusta vuonna 2014, mutta onpa minulla myös valtuudet ajaa autoa, toimia kahvakuulaohjaajana sekä anniskella alkomahoolia. Jos haluat hurmata tai lahjoa minut, kannattaa turvautua johonkin seuraavista: tumma suklaa, tummapaahtoinen ja laadukas kahvi, porkkanat, tulppaanit taii kuohuviini/shamppanja. Jos edellä mainitut tuotteet ovat vielä luomua ja reilua kauppaa, teen puolestasi mitä vain. Tule juttelemaan kun törmäillään – tämä moottoriturpa rakastaa keskustella ja verkostoitua!

 

  

 

sonja17

 

 

NEFA-TIETÄJÄ

Sonja Mutanen

sonjamu (at) student.uef.fi

 

                                                                                                                                                                                                                     

 

 

 

                                                                                  

 

FUKSIVAARI

Laura Tolppa

laura.tolppa (at) hotmail.com