helmikuu 2018
M T K T P L S
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

Login Form

Tuutorit

Kulttuurintutkimuksen koulutusohjelman tuutoreina lukuvuonna 2017-2018 toimivat Minna Hämäläinen, Anna Arkko ja Laura Väänänen sekä fuksivaarina & seniorituutorina Laura Tolppa.

 

 

tuutori minna

 

Minna Hämäläinen

 

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Moi! Olen Minna Hämäläinen, 25-vuotias, teidän tuleva tuutori ja viime vuoden fuksi. Pääaineeni on sukupuolentutkimus ja tavoitteena olisi hankkia myös kirjastonhoitajan pätevyys jossain vaiheessa opintoja. Olen kotoisin täältä Joensuusta, joten osaan neuvoa varsinkin siihen liittyviä asioita parhaiten, kuten esimerkiksi parhaat kirpparit ja kahvilat. Muissakin mieltä askarruttavissa asioissa voit olla minuun yhteydessä jo ennen koulun alkua. Sähköpostiosoitteeni on Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja löydyn myös Facebookista. Nähhään pian! 

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

 

tuutori anna

 

Anna Arkko

 

Moikka! Olen Anna Arkko, tällä hetkellä 20-vuotias. Opiskelen pääaineenani kulttuuriantropologiaa ja sivuaineena (ainakin) sosiaalipsykologiaa. Olen juuri päättelemässä fuksivuottani, joten muistan hyvin vielä ensimmäisten viikkojen hämmennyksen sekä ensi kertaa omilleen muuttamisen vaikeudet sekä ilot. Olen alun perin Tampereelta kotoisin, joten voit kääntyä minun puoleeni, jos muutat kauempaa sinulle täysin uuteen kaupunkiin. Autan hyvin mielelläni missä tahansa ongelmassa, mikä sinulle vastaan tulee, eikä tyhmää ongelmaa tai kysymystä ole olemassakaan. Kysymyksen noustessa esiin voit tavoittaa minut Facebookista tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Nähdään syksyllä!


 

 

 

tuutori laura

 

Laura Väänänen

 

Hellou! Mie oon Väänäsen Laura, 19-vuotias mediakulttuurin ja viestinnän pääaineopiskelija sekä vuoden 2016 fuksi. Sivuaineenani olen opiskellut tämän vuoden englannin kieltä ja kulttuuria. Olen mukana monessa, kuten esimerkiksi Nefan hallituksessa. Vastaan siellä sosiaalisesta mediasta sekä viestinnästä, joten voin auttaa esimerkiksi ainejärjestötoimintaan liittyvissä kysymyksissä. Minnuun voi olla yhteydessä s-postilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai somen kautta. Tervetuloa yliopistoon sekä mukaan Nefan mahtavaan porukkaan!


 

 

 

tuutori tolppa

 

Laura Tolppa

 

Heips kaikki! Olen Laura Tolppa ja olen tämän vuoden fuksivaarinne. Autan teitä ja tuutoreita nauttimaan syksystä ja jatkamaan perinteitämme. Olen opiskellut perinteentutkimusta pääaineenani neljä vuotta. Olen aiemmin toiminut tuutorina kahdesti. Nyt toimin myös yhtenä tapahtumavastaavana. Autan mieluusti kaikkia, joten viestiä saa laittaa tarvittaessa. Miulle voi kertoa odotuksia toiveita, pelkoja, pulmia ja etenkin iloja. Mailit osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai viestiä Facebookkiin. Pian nähdään!