Nefa-Joensuu Ry

Hallitus

Hallituksen sähköposti – nefajoensuu (at) uef.fi

Nefa-Joensuu Ry:n hallitus vuodelle 2020

Puheenjohtaja

Eveliina Scharin
evelsch (at) student.uef.fi
Puh. +358409107717
IG: efendiitti

”Heissan! Mie olen Eve ja toimin toista vuotta Nefan puheenjohtajana. Miun tehtävänä on pitää langat käsissä ja varmistaa että hommat tulee hoidetuksi, eli siis toisin sanottuna työntää nenäni joka paikkaan. Hallituksessa olen toiminut koko opiskeluaikani, joten aloitan nyt neljättä hallituskauttani. Aiemmin olen toiminut haalarimerkkivastaavana ja varapuheenjohtajana, josta sitten viime vuonna hyppäsin puheenjohtajan pestiin. Helpoiten miut löytää kotoa tenttikirjapinon takaa, humpalta pullakahvilta tai jostakin ravitsemusliikkeestä punaviinilasi kädessä, mutta mikäli en jostain syystä ole löydettävissä edellä mainituista paikoista, niin laittakaa rohkeasti viestiä sähköpostilla, viestillä tai somen kautta! Varoitan kuitenkin olevani yksi pahimmista höpöttelijöistä, joten luultavasti saat kyllä/ei-kysymykseenkin noin viiden minuutin vastauksen.
Törmäillään humpalla ja Nefan tapahtumissa!”


Varapuheenjohtaja ja haalarimerkkivastaava

Liisa Hyvärinen
liishy (at) student.uef.fi
IG: asiil_

”Heips! Mie oon Liisa ja toimin tämän vuoden varapuheenjohtajana, sekä haalarimerkkivastaavana. Opiskelen kolmatta vuotta kirjallisuutta ja keväällä olisi tarkoitus saada kandi kasaan. Yleensä miut löytää humpalta kahvikuppi kädessä tai jostain baarin nurkkapöydästä viinilasin kanssa. Tule nykäisemään hihasta tai laita viestiä, jos on huolia tai toiveita. Ja ihan vain mukaviakin saa tulla höpöttelemään, lupaan etten pure.”


Rahastonhoitaja

Taneli Koirikivi
tanelko (at) student.uef.fi

”Moikka! Oon Taneli, ja olen toista kauttani Nefan rahastonhoitajana. Opiskelen nyt kolmatta vuottani täällä pääaineenani kulttuuriantropologia. Agoran ulkopuolella minut voi usein löytää esimerkiksi monista Nefan tapahtumista ja humanistien liikuntavuoroilta. Jos on Nefan talouteen liittyvää asiaa, niin rohkeasti miulle kertomaan!”


Sihteeri 

Anniina Peltonen
anniipel (at) student.uef.fi
IG: anniinahennaelina

”Mie oon Anniina, syksyllä 2018 opiskelun aloittanut nefalainen ja sihteeri. Pääaineena opiskelen etnomusikologiaa ja sivuaineina taiteensosiologiaa ja sukupuolentutkimusta. Aiemmalta koulutukseltani oon muusikko ja miut voikin bongata humpalta milloin mikäkin soitin selässäni. Musiikin parissa vietän myös vapaa-aikani, niin töissä kuin harrastamassakin ja reissaankin soittamisen perässä ympäri Suomea. Lisäksi ehdin tekemään myös politiikkaa ja neulomaan villasukkia!”


Koulutuspoliittinen vastaava

Emmi Rajavuori
emmra (at) student.uef.fi
IG: rajavuori

”Olen palannut! Nefa-Joensuu ry:n pitkän linjan järjestötorakka palaa jälleen astioille, tällä kertaa kopon hommissa! Kopona tehtäväni on huolehtia juuri sinun opintojesi sujuvuudesta ja siitä että yliopisto olisi paras paikka meille kaikille. Olen 29-vuotias, Päijät-Hämeestä kotoisin oleva 6-vuoden opiskelija. Nefan lisäksi vaikutan myöskin ylioppilaskunta ISYYn hallituksessa kopo sektorilla 🙂 ”


Sosiaalipoliittinen vastaava 

Aino Tuunainen
ainotuu (at) student.uef.fi
IG: ainotuunainen

”Moi! Olen Aino Nefan uusi sosiaalipoliittinen vastaava ja minuun voit ottaa yhteyttä opiskelijaelämän edunvalvonta kysymyksiin liittyen tai ihan vain juttuseuraa etsien. Aloitin opiskeluni syksyllä 2019 ja näyttäisi siltä, että olen mediakulttuurin ja viestinnän pääaineopiskelija. Vapaa-ajalla tykkään piirtää, lukea, sekä kysellä peikonlehteni mielipidettä nykymusiikista”


Tapahtumavastaava 

Jenni Lukkarinen
jenniluk (at) student.uef.fi
IG: jii3nni

”Moikka! Oon Jenni Lukkarinen ja toimin tänä vuonna Nefan hallituksessa tapahtumatiimin vetäjänä. Olen kolmannen vuoden mediakulttuurin ja viestinnän pääaineopiskelija ja ainejärjestöhommissa tämä on toinen vuoteni. Vapaa-ajalla tykkään sirkustella, katsella sarjoja sekä leffoja ja ulkoiluttaa haalareita (karhu)kamujen seurassa. Jos on ideoita, ehdotuksia tai toiveita tapahtumien suhteen niin älä epäröi nykäistä hihasta tai laittaa viestiä! Nähdään tapahtumissa :)”


TAKU/KULO-vastaava ja vuosijuhlasuunnittelija

Kirsi Linna
kirsli (at) student.uef.fi
IG: linnakriisi

”Hei! Täällä Tampereelta muuttanut, mutta Joensuuhun näiden melkein neljän(HUI!) opiskeluvuoden aikana kotiutunut taiteensosiologian opiskelija ja prokrastinaatio-aficionado. Nefan hallituksessa toimin tällä kaudella Kulo- ja Takuvastaavana. Olen myös Kulo ry.n tämän kauden puheenjohtaja ja sekä Nefan että Kulon kautta olen mukana tänä vuonna Joensuussa järjestettävän Kulo-seminaarin ja Nefan 30v ja Kulon 10v vujujen järjestämisessä. Ja joskus sitä varmaan pitäisi saada kandikin kasaan. Jos verkostoituminen muihin Suomen kulttuurialan opiskelijoihin kiinnostaa, tai seminaarin järjestäminen kutkuttaa, ota ihmeessä yhteyttä niin pidetään yhdessä mahtava semmavuosi!”


Vuosijuhlavastaava ja somesuunnittelija

Laura Väänänen
laurvaa (at) student.uef.fi
IG: laura.vaananen

”Hellou! Mie oon Väänäsen Laura, neljännen vuoden mediakulttuurin ja viestinnän pääaineopiskelija. Monenlaiset hallitushommat ovat tulleet vuosien varrella tutuiksi ja tänä vuonna toimin Nefa-Joensuun vuosijuhlavastaavana. Tykkään olla aina menossa ja vapaa-ajalla harrastan tanssia. Myös reissaaminen sekä lähellä että kaukana on mieluisaa puuhaa. Muita lempparijuttujani ovat fetajuusto, nutella, sisustaminen ja päiväunien nukkuminen.”


Viestintä- ja nettisivuvastaava

Santtu Heikkonen
santth (at) student.uef.fi

”Morjes! Olen Santtu Heikkonen ja toimin Nefan viestintä- ja nettisivuvastaavana. Pääaineena opiskelen mediakulttuuria ja viestintää sekä sivuaineena markkinointia ja johtamista. Vapaa-ajallani tykkään katsella kauhuelokuvia sekä kuunnella musiikkia. Tykkään rupatella aina niitä näitä, joten tulkaa vaan rohkeasti juttelemaan!”

Hallituksen ulkopuoliset toimihenkilöt vuodelle 2020

Ainejärjestölehden päätoimittaja ja sosiaalisen median vastaava

Emmi Mäkelä
emmian (at) student.uef.fi
IG: magelaemmi

”Moi. Olen Mäkelän Emmi, kolmannen vuoden opiskelija, hallitustoiminnassa mukana toista vuotta. Huolehdin ainejärjestölehdestämme Postmodernista Nahkiaisesta ja toimin lisäksi sosiaalisen median vastaavana. Pääaineeni on kulttuuriantropologia ja sivuaineina esim. mediakulttuuri ja viestintä sekä sukupuolentutkimus. Minut voi nähdä Agoralla kahvittelemassa tai milloin missäkin tuulettamassa haalareita. Mikäli haluaa tuottaa sisältöä lehteen tai näkyä nefan instagramissa, voi minuun olla yhteydessä.”


Liikuntavastaava 

Antti Pynnönen
anttipyn (at) student.uef.fi

”Helou! Oon Pynnösen Antti, aka Pynde. Opiskelen nyt neljättä vuotta täällä Joensuussa. Tykkään tehä kaikenmoisii luovii projektitöitä, sählyillä ja musisoida. Hoidan liikuntavastaavan hommia, eli ilmotan välillä someen liikkajutuista ja pidän yllä meidän vakiovuoroja. Muistakaa, että ollaan sankareita kaikki, jos oikeeseen silmään katsotaan.”


Tapahtumajärjestäjä

Laura Lantto
lauralan (at) student.uef.fi
IG: krapulaura

””Moikka! Mie oon Laura, 3. vuoden historianopiskelija ja toisvuotinen Nefaloikkari. Sivuaineina opiskelen yhteiskuntatietoa, teologiaa sekä pedagogisia opintoja. Tänä vuonna toimin yhtenä Nefan tapahtumajärjestänä. Vapaa-aikani vietän kirppareita kierrellen, lukien sekä alkoholeja sivistyneesti maistellen.”


Tapahtumajärjestäjä

Vilma Kiikeri
vilmakii (at) student.uef.fi

”Moikka! Oon Vilma Kiikeri yksi Nefan tämän kauden tapahtumajärjestäjistä. Opiskelen nyt kolmatta vuotta ja erityisesti etnomusikologia ja mediakulttuuri ja viestintä kiinnostaa. Vapaa-aikani kulutan tv-sarjojen maratoonaamisen, musiikin kuuntelun ja hyvän ruoan parissa!”


Tapahtumajärjestäjä ja sometuottaja

Lilian Korhonen
lilkorho(at) student.uef.fi
IG: liliankorhone

”Heipsan kaikille! Täällä esittäytyy Lilian Korhonen AKA Lilli. Halusin jo fuksina mukaan hallitukseen tekemään, oppimaan ja tietämään kaikesta kaiken! Opiskelen näillä näkymin pääaineena mediakulttuuria ja viestintää ja sivuaineena markkinointia ja johtamista. Toimin tällä kaudella 2020 sekä tapahtumajärjestäjänä että sometuottajana, eli hommaa riittää opintojen ohella! Rakastan juhlien järjestämistä ja itse juhlimista. Varsinkin teemabileet on mun juttu – törmäillään siellä! Vapaa-ajalla tasapainottelen lenkkipolkujen ja Hesburgeriin johtavien polkujen välillä ja sähellän milloin mitäkin.”


Tapahtumajärjestäjä ja sometuottaja

Emilia Nazarova
eminazar (at) student.uef.fi
IG: emilianazarova

”Heippa! Olen Emilia Nazarova, 19-vuotias kulttuurintutkimuksen fuksi. Hallituksessa olen juuri aloittanut hääräilyni sometuottajana sekä tapahtumajärjestäjänä ja odotankin sormet syyhyten, mitä kaikkea hassun hauskaa pääsemme teille rakkaille nefalaisille järjestämään! Vapaa-aikani vietän elokuvia, tai loistosarjoja (kuten Kimmoa ja Sohvaperunoita!!) katsellen. Minut voi myös löytää kekkuloimasta tanssitunnilla tai käsitöitä tehtailemasta. Lisäksi olen innokas tapahtumissa pyörijä, joten nefan pippaloissa saatte luultavasti törmätä tähän naamaan kyllästymiseen asti!”


Rahastonhoitajan apulainen

Juhana Uuttu
juhuuttu (at) student.uef.fi

”Terve, olen Juhana ja toimin rahastonhoitajan apulaisena tämän hallituskauden, ja jonain päivänä minut nimitetään rahastonhoitajaksi rahastonhoitajan paikalle. Niin, mitä kertoisin itsestäni? Olen vasta ensimmäistä opintovuottaan viettävä hallituksen ensikertalainen, jonka pääaineeksi tarkentuu varmaan joku taiteisiin liittyvää. Olen myös popkulttuurifriikki, ja tuhlaan liian paljon aikaani turhanpäiväiseen marginaaliseen roskaan. Oli se sitten angloamerikkalaista, eurooppalaista tai japanilaista, voisin kuvitella tietäväni jotain siitä, vaikka aivokapasiteettiani voisi käyttää parempiinkin tarkoituksiin. Harrastuksiini kuuluvat myös lautapelit ja pienimuotoista taideaskartelua.”


Ympäristövastaava ja vuosijuhlasuunnittelija

Laura Tolppa
laura.tolppa (at) hotmail.com

”Hei kaikki! Nimeni on Laura Tolppa ja olen Nefa Joensuun ympäristövastaava ja osa vuosijuhlatiimiä. Minua saa siis nykäistä hihasta asiassa kuin asiassa.. Esim. jos ainejärjestön perinteet kiinnostaa, kuka vastaa mistäkin, tuutorointi tai kuinka voidaan vaikuttaa ympäristöömme. Myös miun kautta pääsee tekemään isoja tai pieniä hommia vuosijuhlia varten.”