Nefa-Joensuu Ry

Hallitus

Hallituksen sähköposti – nefajoensuu (at) uef.fi

Tapahtumavastaavien sähköposti – nefatapahtumat (at) outlook.com

Nefa-Joensuu Ry:n hallitus vuodelle 2019

Puheenjohtaja

Eveliina Scharin
evelsch (at) student.uef.fi

”Heissan! Mie oon Eve ja toimin tämän vuoden Nefan puheenjohtajana, eli hommanani on pitää langat käsissä ja varmistaa, että Nefan toiminta on yhtä toimivaa kuin ennenkin. Hallitustoiminnassa olen ollut mukana koko opiskeluaikani varapuheenjohtajana ja haalarimerkkivastaavana, mutta myös aina tilaisuuden tullen työntänyt nenääni muihin asioihin.
Opiskelen kolmatta vuotta kulttuuriantropologiaa ja sen ohella myös sukupuolentutkimusta ja perinteentutkimusta.
Mikäli teillä on huolia, uutisia, ideoita tai muuten kaipaatte juttuseuraa, niin tulkaa reippaasti nykäisemään hihasta ja kertomaan mitä ajatuksia teillä on! Yleensä miut löytää Humpalta pullakahvin äärestä, kotoa neulomasta tai jostakin kaupunkimme ravitsemusliikkeestä punaviinilasi kädessä. Mikäli en jostain syystä ole löydettävissä edellä mainituista paikoista, niin laittakaa rohkeasti viestiä sähköpostilla, viestillä tai somen kautta 🙂
Törmäillään viimeistään Nefan huikeissa tapahtumissa!”


Varapuheenjohtaja ja haalarimerkkivastaava

Laura Väänänen
laurvaa (at) student.uef.fi

”Moikka! Mie oon Väänäsen Laura ja toimin tänä vuonna Nefan hallituksen varapuheenjohtajana. Olen kolmannen vuoden mediakulttuurin ja viestinnän pääaineopiskelija. Hallitushommissa olen pyörinyt mukana jo fuksivuodestani lähtien. Vapaa-aika miulla menee tanssitreeneissä, matkustellessa ja elokuvia sekä sarjoja katsellen. Kevään 2019 opiskelen Salt Lake Cityssä Yhdysvalloissa, mutta syksyksi palaan taas kotiin Suomeen ja takaisin Nefan tykö :)”


Rahastonhoitaja

Taneli Koirikivi
tanelko (at) student.uef.fi

”Moikka! Olen Taneli Koirikivi, ja Nefan tämän kauden uusi taloudenhoitaja. Opiskelen nyt toista vuottani täällä pääaineenani kulttuuriantropologia ja hallitukseen tulen nyt mukaan ensimmäistä kertaa. Agoran ulkopuolella minut voi usein löytää esimerkiksi monista Nefan tapahtumista ja humanistien liikuntavuoroilta. Jos on minulle asiaa, niin rohkeasti vain kertomaan!”


Sihteeri 

Anniina Peltonen
anniipel (at) student.uef.fi

”Mie oon Anniina, syksyllä 2018 opiskelun aloittanut nefalainen ja uusi sihteeri. Pääaineena opiskelen etnomusikologiaa ja sivuaineina taiteensosiologiaa ja hallinto-oikeutta. Aiemmalta koulutukseltani oon muusikko ja miut voikin bongata humpalta milloin mikäkin soitin selässäni. Musiikin parissa vietän myös vapaa-aikani, niin töissä kuin harrastamassakin ja reissaankin soittamisen perässä ympäri Suomea. Lisäksi ehdin tekemään myös politiikkaa ja neulomaan villasukkia!”


Koulutuspoliittinen vastaava ja kokousemäntä

Kirsi Linna

Sosiaalipoliittinen vastaava 

Vilja Turtiainen
viljat (at) student.uef.fi

”Hei! Olen Nefan sosiaalipoliittinen vastaava, eli minuun saa ottaa yhteyttä opiskelijaelämään liittyvissä edunvalvonta-asioissa. Työstän parhaillaan taiteensosiologian gradua ja sivuaineina olen opiskellut muun muassa taideaineita sekä kirjallisuutta. Vapaa-ajallani esimerkiksi luen, neulon ja käyn elokuvissa. Myös kuvataide, musiikki ja kirjoittaminen ovat minulle tärkeitä asioita.”


Tapahtumavastaava 

Jenni Lukkarinen
jenniluk (at) student.uef.fi

”Heips! Oon Jenni Lukkarinen, toisen vuoden mediakulttuurin ja viestinnän pääaineopiskelija. Tänä vuonna toimin yhtenä Nefan tapahtumavastaajista. Opiskelun lisäksi kulutan aikaani yksipyöräisellä ajeluun, Harry Pottereiden uudelleen lukemiseen ja toisinaan haalareiden ulkoiluttamiseen.”


Tapahtumavastaava

Liisa Hyvärinen
liishy (at) student.uef.fi

”Heips! Mie oon Liisa Hyvärinen ja tulen olemaan 2019-2020 toinen tapahtumavastaava. Lyhyesti kerrottuna olen Joensuusta ja kuuntelen joululauluja vuoden läpi. Opiskelen toista vuotta, pääaineena miulla on kirjallisuus ja sivuaineena taiteensosiologia. Vähäisen vapaa-aikani kulutan lukien ja tanssien, sekä ystävien kanssa viinin ääressä höpötellen. Tulkaa nykimään hihasta jos löytyy ideoita tapahtumiin!”


Viestintä- ja nettisivuvastaava

Santtu Heikkonen
santth (at) student.uef.fi

”Moro! Olen Santtu Heikkonen ja Nefan tämän kauden viestintä- ja nettisivuvastaava. Opiskelen mediakulttuuria ja viestintää toista vuotta. Vapaa-ajallani tykkään katsella kauhuelokuvia sekä kuunnella musiikkia. Tykkään höpötellä niitä näitä, joten tulkaa vaan rohkeasti juttelemaan!”

Hallituksen ulkopuoliset toimihenkilöt vuodelle 2019

Ainejärjestölehden ja sosiaalisen median vastaava

Emmi Mäkelä

emmian (at) student.uef.fi

”Moi. Olen Mäkelän Emmi ja olen tänä vuonna ensimmäistä kertaa hallitustoiminnassa mukana, lehdestä ja somesta huolehtimassa. Opiskelen toista vuotta kulttuuriantropologiaa ja sivuaineena muun muassa mediakulttuuria ja viestintää. Minut voi nähdä yliopistolla kahvittelemassa tai milloin missäkin tuulettamassa haalareita. Mikäli haluaa ottaa osaa lehteen tai näkyä nefan instagramissa, voi minuun olla yhteydessä.”


Liikuntavastaava 

Antti Pynnönen

Taku- ja KULO-vastaava

Reetta Haverinen
reettha (at) student.uef.fi

”Hey sie! Olen Reetta ja toimin tänä vuonna Nefan TAKU- ja KULO-vastaavana. Pääaineeni yliopistossa on mediakulttuuri ja viestintä ja opinnot ovat siinä vaiheessa, että gradu on paketissa ja opintopisteet maisterintutkintoon lähes kasassa. Ensi vuonna teen siis hieman ylimääräisiä opintoja ja täydentelen vielä hieman sivuaineopintojani. Rakastan tutustua uusiin ihmisiin, verkostoitua, matkustella ja lähteä mukaan milloin mihinkin humppaan, jumppaan tai järjestö-/ ja vapaaehtoistoimintaan. Olen siis varsin aktiivinen otus ja varsinainen moottoriturpa. Tule siis rohkeasti juttelemaan kun törmäillään – tai jos on enemmän asiaa mielen päällä, niin kysäise vaikka kahville. Tämä nainen on aina valmis rupattelemaan hyvän sumppikupillisen äärellä kivojen tyyppien kanssa!”


Toimitsijäsen

Juho Kaasinen

Toimitsijajäsen

Vilma Kiikeri

Ympäristövastaava sekä Nefa-tietäjä

Laura Tolppa
laura.tolppa (at) hotmail.com