Nefa-Joensuu Ry

Hallitus

Hallituksen sähköposti – nefajoensuu (at) uef.fi

Nefa-Joensuu Ry:n hallitus vuodelle 2021

Puheenjohtaja

Liisa Hyvärinen
liishy (at) student.uef.fi
Puh. +358 50 3017410
IG: asiil_

”Heips! Mie oon Liisa ja tämän vuoden puheenjohtaja. Miun homma on siis pysyä kärryillä siitä mitä, missä ja milloin tapahtuu, eli pitää homma kasassa. Aikaisemmin on tullut häärättyä niin tapahtumavastaavan pestissä, kuin myös varapuheenjohtajana ja haalarimerkkivastaavana. Ennen miut löysi helpoiten humpalta kahvi kädessä, Nefan tapahtumista tai baarin nurkkapöydästä viinin kanssa. Nyt kahvinkeitin kuitenkin huutaa kotona ja viinilasitkin pitää pestä itse. Helpoiten yhteyden minuun siis saa jonkin sortin älylaitteella. Laittakaa vaan rohkeasti viestiä joko s-postilla, viestillä tai somessa. Toki pöllöpostikin otetaan vastaan.”


Varapuheenjohtaja

Jenni Lukkarinen
jenniluk (at) student.uef.fi
IG: lukkarinen.jenni

”Hellou! Oon Jenni Lukkarinen ja toimin tänä vuonna Nefan hallituksessa varapuheenjohtajana. Pääaineenani opiskelen mediakulttuuria ja viestintää. Kaksi aiempaa vuotta olen ollut tapahtumavastaajan pestissä, joten hauskaa päästä tekemään vähän erilaisia hommia nyt! Jos tulee ideoita, kysymyksiä tai ihan mitä vaan ajatuksia Nefan suhteen, niin älä epäröi nykäistä hihasta tai laittaa viestiä :)”


Taloudenhoitaja, Kv-vastaava ja laitosyhteyshenkilö

Juhana Uuttu
juhuuttu (at) student.uef.fi

”Tervehdys, Juhana tässä nyt äänessä. Opiskelen toista vuotta etnomusikologiaa, ehkä valmistun ajallaan. Toimin tämän kauden ainejärjestön rahastonhoitajana, mutta operoin siinä sivussa myös laitosyhteyshenkilönä ja kansainvälisyysvastaavana. Se vapaa-aika, mikä minulle siunautuu, kuluu lähinnä netissä etnografisen tutkimuksen merkeissä.”


Sihteeri ja somevastaava

Vilma Kiikeri
vilmakii (at) student.uef.fi
IG: vilmakiikeri

”Moikka! Oon Vilma ja tänä vuonna toimin Nefan hallituksessa sihteerinä ja somevastaavana. Oon 4. vuoden opiskelija ja pääaineena mulla on etnomusikologia. Vapaa-ajalla kuuntelen paljon musiikkia, katon leffoja ja sarjoja sekä mummoilen virkkuutöiden parissa. Mikäli tulee jotain huomioitavaa tai kysyttävää Nefan sometileihin ja postauksiin liittyen tai esimerkiksi uusia ideoita, muhun saa ottaa ilman muuta yhteyttä. Parhaiten mut tavoittaa Instagramin kautta.”


Koulutus- ja sosiaalipoliittinen vastaava

Aino Tuunainen
ainotuu (at) student.uef.fi
IG: ainotuunainen

”Hellou! Olen Aino Nefan yleinen edunvalvoja koulutus- ja sosiaalipoliittisissa asioissa. Olen mediakulttuurin ja viestinnän pääaine opiskelija, toista vuotta sekä opinnoissa, että hallituksessa. Olen nahkealehtisten kasvien rakastaja ja kahvilan penkkien lämmittäjä. Ota vaan rohkeasti yhteyttä!”


Tapahtumavastaava 

Lilian Korhonen
lilkorho (at) student.uef.fi
IG: liliankorhone

”Hei kaikki! Olen Lilian Korhonen AKA Lilli ja toimin Nefan tapahtumavastaavana. Pääaineena opiskelen mediakulttuuria ja viestintää ja sivuaineena markkinointia ja johtamista. Elän kaikenlaiselle äksönille ja näpertelylle, joten hallituspesti löytyi luonnostaan. Juhlimisen ja wolttailun vastapainona harrastan juoksua ja kuntosalia. Kaikki ideat loistavista tapahtumista ovat enemmän kuin tervetulleita. Nähdään tapahtumissa – tai ainakin kuullaan, koska tässä naisessa ei ole äänenvaimenninta!”


Yhteistyövastaava ja vuosijuhlasuunnittelija

Kirsi Linna
kirsli (at) student.uef.fi
IG: linnakriisi

”Hei! Olen Kirsi, jo ties kuinka monennen vuoden taiteensosiologian opiskelija, jonka ikuisuusprojektina on järjestöhommien ja kaikenlaisen oheistoiminnan vähentäminen ja opiskelun lisääminen että täältä saisi joskus valmistuttuakin. Tänä vuonna en kuitenkaan vielä ole näistä hommista malttanut täysin luopua, vaan jatkan Nefan yhteistyövastaavana ja edustan Nefaa Kulossa (Kulttuurintutkimuksen opiskelijoiden valtakunnallinen kattojärjestö) ja olen mukana seminaarin ja vujujen suunnittelussa ja järjestämisessä. Mikäli yhteydet esimerkiksi ammattiliittoihin tai muihin Suomen kulolaisiin kiinnostavat, ota rohkeasti yhteyttä!”


Vuosijuhlavastaava ja somesuunnittelija

Laura Väänänen
laurvaa (at) student.uef.fi
IG: laura.vaananen

”Hellou, mie oon Väänäsen Laura! Oon viidennen vuoden opiskelija ja erikoistumisalana miulla on mediakulttuuri ja viestintä. Monenlaiset hallitushommat ovat tulleet vuosien varrella tutuiksi ja tänä vuonna toimin Nefa-Joensuun vuosijuhlavastaavana sekä somesuunnittelijana. Tykkään olla aina menossa ja vapaa-ajalla harrastan tanssia. Myös reissaaminen sekä lähellä että kaukana on mieluisaa puuhaa. Muita lempparijuttujani ovat fetajuusto, nutella, sisustaminen ja päiväunien nukkuminen.”


Viestintä- ja verkkosivuvastaava

Santtu Heikkonen
santth (at) student.uef.fi
LinkedIn: santtuheikkonen

”Moro! Olen Santtu Heikkonen ja toimin Nefan viestintä- ja verkkosivuvastaavana. Pääaineena opiskelen mediakulttuuria ja viestintää. Sivuaineena minulla on markkinointi ja johtaminen. Vapaa-ajallani tykkään katsella kauhuelokuvia ja puuhastella sisällöntuotannon parissa. Minuun voi ottaa aina yhteyttä sähköpostitse, somekanavissa tai tulla vaikka juttelemaan Agoran käytävillä.”


Haalari-, haalarimerkki- ja liikuntavastaava

Sandra Tanninen
satannin (at) student.uef.fi

”Moi! Oon Sandra, ensimmäisen vuoden opiskelija. Toimin tänä vuonna hallituksessa haalari- ja haalarimerkkivastaavana sekä sometuottajana ja liikuntavastaavana. Vapaa-ajalla tykkään olla kavereiden tai mun koiran kanssa (kuvassa), sohvalla tai pelaamassa koripalloa Iidan kaa. (:D) Saa lähestyä jos jokin mietityttää!”

Hallituksen ulkopuoliset toimihenkilöt vuodelle 2021

Ainejärjestölehden päätoimittaja

Emmi Mäkelä
emmian (at) student.uef.fi
IG: magelaemmi

”Moi. Olen Mäkelän Emmi, neljännen vuoden nefakarhu. Toimin hallituksessa ulkopuolisena toimihenkilönä upean lehtemme Postmodernin Nahkiaisen päätoimittajana. Opiskelen kulttuuriantropologiaa ja katselen kauhuleffoja. Nahkiainen ilmestyy pari kertaa lukuvuodessa ja kaikenlaista sisältöä kuvista runoihin ja leffa-arvosteluihin otan mielelläni vastaan. Jos siis haluat tuottaa lehtemme jotain, laitathan sähköpostia!”


Tapahtumajärjestäjä

Iida Saarinen
iidasaar (at) student.uef.fi

”Heips! Oon Iida, 21-vuotias kulttuurintutkimuksen fuksi ja aloitan tänä vuonna nefassa tapahtumajärjestäjänä. Tykkään järjestää tapahtumia ja myös osallistua niihin itsekin. Vapaa-ajalla katon Netflixii ja pelaan koripalloa Sandran kaa :)”


Tapahtumajärjestäjä ja sometuottaja

Ida Voutila
idavou (at) student.uef.fi
IG: idavoutila

”Heipsun! Olen Ida, fuksivuoden kulttuurintutkimuksen opiskelija. Pääaineena opiskelen kulttuuriantropologiaa ja mua kiinnostaa myös sukupuolentutkimus. Toimin tänä vuonna sometuottajana ja tapahtumajärjestäjänä, joten mua tulette varmasti näkemään! Vapaa-ajalla katson sarjoja ja pelailen videopelejä kamujen kanssa.”


Vuosijuhlasuunnittelija

Taneli Koirikivi
tanelko (at) student.uef.fi

”Moikka! Oon Taneli, ja olen tänä vuonna Nefan vuosijuhlatiimissä auttelemassa. Opiskelen nyt neljättä vuottani täällä pääaineenani kulttuuriantropologia. Agoran ulkopuolella minut voi usein löytää esimerkiksi monista Nefan tapahtumista ja humanistien salibandy vuoroilta. Toimin tänä vuonna myös Kulo ry:n hallituksessa.”


Vuosijuhlasuunnittelija

Laura Tolppa
laura.tolppa (at) hotmail.com

”Hei kaikki! Olen Laura Tolppa ja olen toiminut vuosia Nefan riveissä kaikenlaisissa eri tehtävissä. Nyt olen osa vuosijuhlatiimiä ja upeat juhlat myö teille luvataan. Miuta voi lähestyä kysymyksellä kuin kysymyksellä tai muuten vain jutustella mukavia. Vaikutan myös Kulo ry:n joukoissa, joten jos siuta kiinnostaa meidän asiat valtakunnallisella tasolla, niin viestiä vain tulemaan. Tällä hetkellä teen Helsingistä käsin gradua, mutta ajatukset ovat useasti siellä Joensuussa. Toivottavasti tällä kaudella pääsen sinne teitä katsomaan useammin.”