Hallitus

Hallituksen sähköposti – nefajoensuu (at) uef.fi

Nefa-Joensuu Ry:n hallitus vuodelle 2023

Puheenjohtaja

Jenni Lukkarinen
jenniluk(at)student.uef.fi
IG: lukkarinen.jenni

”Heipähei! Mun nimi on Jenni ja toimin Nefan puheenjohtajana. PJn tehtävänä on varmistaa, että Nefan hommat rullaa sujuvasti, edustaa ainejärjestöä ja olla perillä vähän kaikesta mitä tapahtuu ja milloin tapahtuu! Esimerkiksi hallituksen kokousten veto on mun vastuulla.
Pääaineena opiskelen mediakulttuuria ja viestintää. Mun lempparijuttuja Nefan lisäksi on esimerkiksi sarjojen ja leffojen katselu, Taylor Swift, hesen paprikamajoneesi, opiskelijatapahtumat ja kavereiden kanssa hengailu!
Jos sulla on ideoita, palautetta tai ihan mitä vaan asiaa Nefan suhteen, niin älä epäröi laittaa viestiä tai nykäistä hihasta :)”


Varapuheenjohtaja, tapahtumajärjestäjä, sometiimi

Ida Voutila
idavou(at)student.uef.fi
IG: idavoutila

”Heipsun! 🐻
Oon Ida ja vuoden 2023 Nefan varapuheenjohtaja. Nefa on mulle sydämenasia ❤ Fuksivuodesta lähtien oon täällä pyörinyt esim. tapahtuma vastaavana. Vapaa-ajalla kulutan populaarikulttuuria ja vietän aikaa ystävien kanssa (joista osan voikin täältä hallituksesta tunnistaa!) Toivon että voin olla nefalaisille turvallinen tyyppi jolle kertoa jos on ideoita, vaivoja, murheita tai ilonaiheita. Vetäse mua hihasta! ”


Sihteeri

Lilian Korhonen
lilkorho(at)student.uef.fi
IG: liliankorhone

”Hei kaikki! Olen Lilli ja toimin tällä kaudella Nefan sihteerinä. Silmälasit hävitin jo vuonna 2020, mutta olen mielestäni pommin varma sihteeri, sillä olen tiedonjanoinen ja tykkään pullasta. Lisäksi kahvi-birgittana varmistan, että kokouksissa on aina hyvää ja vahvaa elämän eliksiiriä eli kahvia! Ps. Nähdään kokousten lisäksi tapahtumissa – tai ainakin kuullaan, koska tässä naisessa ei ole äänenvaimenninta!”


Koulutus- ja sosiaalipoliittinen vastaava, materiaalivastaava

Aino Tuunainen
ainotuu(at)student.uef.fi
IG: ainotuunainen

”Heips! Oon Aino, Nefan hallituksen yleinen edunvalvoja koulutus- ja sosiaalipoliittisissa asioissa. Pääaineena minulla on mediakulttuuri ja viestintä. Vapaa-ajalla olen pääsääntöisesti kahvila penkkien lämmittäjä ja viherkasvien suuri rakastaja. Jos ikinä kaipaat missään apua tai sitten vain kuuntelevaa korvaa, niin ota vain minuun yhteyttä!”


Tapahtumavastaava, sometiimi 

Iida Saarinen
iidasaar(at)student.uef.fi

”Heips! Oon Iida, toinen Nefan tapahtumavastaavista. Opiskelen kultuurintutkimusta kolmatta vuotta, pääaineena kulttuuriantropologia. Tykkään järjestää erilaisia kekkereitä ystävilleni ja sen takia varmaan päädyinkin tähän pestiin. Mulla on maailman ihanin Reino-kissa, josta tulen höpöttämään varmaan kyllästymiseen asti. Mun lemppariasioita Reinon lisäksi on vaaleanpunainen väri, Taylor Swift ja viini-illat ystävien kanssa. Jos sulla on jotain tapahtumaideoita tai -toiveita, pistä viestiä tai tuu nykimään hihasta!”


Tapahtumavastaava, sometiimi

Sandra Tanninen
satannin(at)student.uef.fi
IG: kisukiisseli

”Moi, oon Sandra! Opiskelen kolmatta vuotta pääaineenani mediakulttuuri ja viestintä. Oon hallituksessa 2023 mukana tapahtumavastaavana. Miun tavote on yhdessä muiden tapistiimiläisten kanssa saada meidän jäsenistöä kotoa makkoomasta meidän tapahtumien pariin! Halukkaat lämpimästi tervetuloa tapahtumatiimiin mukaan. 🙂
Miun vapaa-aika kuluu miun pienen koirani tai ystävieni kanssa höyryten ja kaikenlaista muuta kivaa puuhaten. Kastikkeet on lähellä miun sydäntä slurps ❤️ Matalalla kynnyksellä ottakee yhteys jos jotaki on mielessä. Nähdään 🐈”


Viestintä- ja verkkosivuvastaava, liikuntavastaava, sometiimi

Emma Jaatinen
emmajaa(at)student.uef.fi
IG: emmajaatinen

”Moikka! Oon Emma ja toimin Nefan hallituksessa viestintä- ja verkkosivuvastaavana. Vastuullani on siis esimerkiksi nefalaisten viikottainen uutiskirje eli Karhukirje. Lisäksi toimin liikuntavastaavana ja kuulun myös sometiimiin. Opiskelen pääaineenani mediakulttuuria ja viestintää. Vapaa-ajalla harrastan voimanostoa ja lähellä sydäntä on myös luonnossa liikkuminen ja meidän Tuhto-koiran kanssa hengailu. Muhun voi ottaa yhteyttä jos tulee kysyttävää vaikkapa Karhukirjeestä, yliopiston tarjoamista liikuntamahdollisuuksista tai mistä tahansa asiaan liittyvästä tai liittymättömästä!


Taloudenhoitaja, tapahtumajärjestäjä

Sini Kauhanen
sinikauh(at)student.uef.fi
IG: sinikauhanen

”Moikka, mie oon Sini. Opiskelen pääaineena kulttuuriantropologiaa ja siinä sivussa vähän sosiologiaa. Tänä vuonna toimin hallituksessa taloudenhoitajana ja jatkan tapahtumajärjestäjänä. Vauhdikkaana tyyppinä oon lähes aina kaikessa mukana eli miulle saa laittaa vapaasti viestiä oikeestaa mihin vaan liittyen!”


Fuksivastaava, tapahtumajärjestäjä, sometiimi

Melis Turna
turna(at)student.uef.fi
IG: melisnazlii

”Heipsu! Mä oon Melis, toisen vuoden opiskelija, jonka pääaineena on kulttuuriantropologia. Tänä vuonna toimin hallituksessa fuksivastaavana ja tutustutan fukseja meijän ainejärjestöön! Tämän lisäksi oon osana tapahtumatiimiä, ja osallistun Nefan tapahtumien järkkäilyyn. Päivittelen myös Nefan TikTok-tilille @nefajoensuury kontenttia, joten kannattaa ottaa sekin seurantaan! 😉 TikTokin lisäks päivittelen myös Nefan Instagramia. Törmäillään tapahtumissa tai Humpan kahvilassa!!”


Yhteistyövastaava

Siirisofia Rissanen
siiriri(at)student.uef.fi

”Hei vaan! Minä oon Siiri ja toimin tällä hallituskaudella Nefan yhteistyövastaavana, eli tehtävänäni on pitää yhteyttä Kuloon, ammattijärjestöihin sekä muihin mahdollisiin yhteistyötahoihin. Opiskelen niin ikään pääaineenani kulttuurintutkimusta ja erikoistumisalana mulla on sukupuolentutkimus. Tykkään joulusta, hömppäsarjojen suurkuluttamisesta ja banaaneista ja pyöräilystä ja muumien piisamirotan ajattomista viisauksista. Otathan ihmeessä yhteyttä jos jokin yhteistyöasioihin liittyvä juttu askarruttaa! :-)”

Hallituksen ulkopuoliset toimihenkilöt vuodelle 2023

Ainejärjestölehden päätoimittaja

Marissa Majoinen
mamajoin(at)student.uef.fi

”Moikku! Mie oon Marissa ja toimin tänä vuonna Postmodernin Nahkiaisen päätoimittajana! Opiskelen kulttuurintutkimusta toista vuotta pääaineenani sukupuolentutkimus. Koulun ohella taiteilen, katson sarjoja (tällä hetkellä ruudussa pyörii White Lotus, Tempparit ja Sopranos) ja vietän aikaa ystävieni sekä perheeni kanssa. Elän aika perus elämää, pyrin tekemään asioita, joista nautin ja yritän haastaa itseäni myös asioissa, joista miulla ei oo aikaisempaa kokemusta. Mukavaa kevätlukukautta, nähdään Nahkiaisen parissa loppu keväästä!”


Haalari- ja haalarimerkkivastaava

Vilma Kiikeri
vilmakii(at)student.uef.fi
IG: vilmakiikeri

”Moikka! Mä oon Vilma ja toimin tänä vuonna Nefan haalari- ja haalarimerkkivastaavana. Pääaineena opiskelen etnomusikologiaa. Monenlaiset hallitushommat on tullut tutuksi tässä vuosien varrella ja tänä vuonna pääsen ilokseni puuhastelemaan haalareiden ja haalarimerkkien kanssa. Vapaa-ajalla maratoonaan sarjoja ja leffoja, neulon villasukkia, syön suklaata ja haaveilen omasta kissasta.”


Tapahtumajärjestäjä

Jemina Ratilainen
jemratil(at)student.uef.fi
IG: jeminaratilainen

”Hei! Mie oon Jemina, opiskelen kolmatta vuotta ja sählään tapahtumatiimin mukana. Rakastan isoja korviksia ja sitsejä. Vapaa ajalla itken ja nauran ompelukoneeni ääressä tai väsään jotain muuta taideprojektia. Mulle voi laittaa viestii tapahtumaideoista/toiveista tai ihan muuten vaan 🙂 vaikkakin nopeiten viesti löytää perille ku tuut hihasta nykäsee ”


Tapahtumajärjestäjä

Anni Kivistö
akivisto(at)student.uef.fi

”Moikka! Olen Anni Kivistö ja kuulun Nefan tapahtumatiimiin. Opiskelen kulttuuriantropologiaa ja sivuaineena sosiologiaa. Vapaa-aika menee pääosin kavereiden tai Netflixin seurassa, välillä pelailen myös sählyä.”