Hallitus

Hallituksen sähköposti – nefajoensuu (at) uef.fi

Nefa-Joensuu Ry:n hallitus vuodelle 2024

Puheenjohtaja

Melis Turna
turna(at)student.uef.fi
IG: melisnazlii

”Moikka! Mie oon Melis ja toimin tällä hallituskaudella Nefan puheenjohtajana! Olen 3. vuoden opiskelija, jonka pääaineena on kulttuuriantropologia. Pj-hommien lisäksi päivitän somea ja TikTokia sekä kirsikkana kakun päälle toimin Kulovastaavana. Mua voisi kutsua jokseenkin vanhaksi tekijäksi, sillä oon jo kolmatta kautta hallituksessa mukana! Vapaa-ajallani treenaan, neulon tai pyörin Nefan tapahtumissa. Jos tulee mitään mieleen, mulle voi laittaa viestiä joko UEF-säpöön turna@student.uef.fi tai instagramissa @melisnazlii ! Törmäillään tapahtumissa! 🤩


Varapuheenjohtaja, tapahtumavastaava, sometiimi, haalari- ja haalarimerkkivastaava

Ida Voutila
idavou(at)student.uef.fi
IG: idavoutila

”Heipsun! 🐻
Oon Ida ja toimin vuoden 2024 Nefan varapuheenjohtajana, tapahtumavastaavana sekä haalari- ja haalarimerkkivastaavana. Aikamoinen lista, eikö vaan 😂 Nefa on tosiaankin mulle sydämenasia ja mut tapaakin nefan hallituksen kokouksista sekä nefan tapahtumista jatkuvalla syötöllä! Oon täällä teitä Nefalaisia varten joten jos jokin mietityttää tai sulla on kehitysideoita sun muuta niin rohkeasti ottakaa mua hihasta kiinni ❤️”


Sihteeri

Iida Tuomi
tuomiida(at)student.uef.fi

”Heipsun! Mä oon Iida ja opiskelen Kulttuurintutkimusta nyt ensimmäistä vuotta. Pääaineena mulla on kulttuuriantropologia ja sivuaineena mahdollisesti yhteiskuntapolitiikka. Hallituksessa taas aloitin nyt sihteerin hommissa! Lempipuuhaani on ehdottomasti viini-illat ystävien kanssa sekä sarjojen ylikuluttaminen😁


Taloudenhoitaja

Jasmin Aalto
jasmiaal(at)student.uef.fi

”Heippa! Mä oon Jasmin ja opiskelen ensimmäistä vuotta kulttuurintutkimusta. Pääaineena mulla on mediakulttuuri ja viestintä sekä lisäksi luen ympäristöpolitiikkaa. Nyt alkoi myös mun eka kausi Nefan hallituksessa, ja toimin meidän taloudenhoitajana. Lemppari asiana on ehdottomasti eläimet, ja varsinkin mun ig:n stooreissa pääsee ihastelemaan söpöjä pupuja! : )”


Fuksivastaava

 

Kasperi Lukkarila
klukkari(at)student.uef.fi

 

”Tsau! Mie oon Kasperi, Nefan fuksivastaava vuosimallia 2024. Toimenkuvaani kuuluu mm. olla siltana hallituksen & fuksien välillä, tutustuttaa fukseja ainejärjestötoimintaan ja auttaa tuutoreita akselilla x:n ja y:n. Pääaineena opiskelen mediakulttuuria ja viestintää, plus psykologiaa sivussa. Tykkään tuhlata omaa aikaani opiskelun lisäksi erilaisten sarjojen, scifi-kirjojen ja kesäisin golfin peluuseen. Mikäli sikäli mieleen tulee kyssäreitä aiheesta kun aiheesta, niin nykäise verkkatakkini hihasta yhden (1) kerran. Nähää!”


Viestintä- ja verkkosivuvastaava

Mira Puhakainen
mirapuh(at)student.uef.fi

”Moikka! Oon Mira, ihan uutukainen Nefalainen vuodelta 2023. Pääaineena opiskelen mediakulttuuria ja viestintää. Tällä hallituskaudella toimin Nefan viestintä- ja verkkosivuvastaavana. Lisäksi puuhailen myös RajaSpeksissä, teen pieniä mediahommia, urheilen ja nautiskelen kaikenlaisesta kulttuurista. Näkyillään!”


Tapahtumavastaava ja yhteystyövastaava

Iida Saarinen
iidasaar(at)student.uef.fi

”Heips!🥰
Oon Iida ja opiskelen neljättä vuotta kulttuurintutkimusta, pääaineena kulttuuriantropologia. Toimin nefan tapahtumavastaavana jo kolmatta vuotta ja tällä kaudella myös yhteistyövastaavana. Mut löytääkin yleensä häärimästä nefan tapahtumissa. Tykkään vaapa-ajalla myös viinitellä kavereiden kanssa, katsoa Beverly Hillsin täydellisiä naisia ja kuunnella Taylor Swiftiä. Mun lemppariasia maailmassa on mun kissani Reino. Jos tulee mieleen jotain tapahtumiin liittyen tai muuten vaan, saa tulla nykäsemään hihasta tai laittaa viestiä!💖


Koulutus- ja sosiaalipoliittinen vastaava

Kirsi Linna
kirsli(at)student.uef.fi

”Hei, Minä oon Kirsi, Nefassa noin miljoonatta vuotta vielä pyörivä n:nnen vuoden opiskelija, erikoistumisena taiteensosiologia. Olen 2024 Koulutus- ja sosiaalipoliittisena vastaavana. Vapaa-ajalla yleensä katselen tai kuuntelen jotain n. tuplanopeudella, samalla kun multipaskartelen jotain yleishyödytöntä näpertelyä. Innostun monenlaisista pienistä käsityöprojekteista ja milloin mistäkin populaarikulttuurin ilmiöstä. Jos tulee jotain esimerkiksi opiskelijan hyvinvointiin liittyvää tai koulutuspoliittista asiaa mielen päälle, laita viestiä tai tule vaikka nykäisemään hihasta.”


Hallituksen ulkopuoliset jäsenet

Tapahtumatiimi

Petriina Lahtinen
petlahti(at)student.uef.fi

”Moikka! Oon Petriina eli kavereitten kesken Peppi ja toimin Nefan tapahtumatiimissä tänä vuonna. Pääaineena mulla on kulttuuriantropologia ja siinä sivussa opiskelen myös sosiologiaa ja sosiaalipedagogiikkaa. Tavoitteena mulla on järkätä meille jokaiselle tapahtumia maan ja taivaan välillä siten, että jokainen pääsee ainakin kerran vuodessa pois neljän seinän sisältä 😀 Mut löytää yleensä joko kirjastolta tai tapahtumista (yllätys) ja mielelläni juttelen teidän kanssa varsinkin jos kyseessä on tapahtumaideat (pls kertokaa teidän ehdotuksia tapahtumiin, mielelläni pyrin järkkäämään niitä<3)”


Tapahtumatiimi

Jenna Pääkkonen
pjenna(at)student.uef.fi

IG: jennapaakkonenn

”Heoo! Mä oon Jenna, kulttuurintutkimuksen ensimmäisen vuoden opiskelija. Pääaineena mulla on mediakulttuuri ja viestintä. Liityin tälle kaudelle tapahtumatiimiin mukaan, ja kaikessa kauneudessaan hommiini siis kuuluu tapahtumien järkkäämiseen osallistuminen. Nefan tapahtumissa pyörin sen mitä ehdin, muuten vapaa-ajallani tykkään kokkailla uusia ruokia, katsoa leffoja ja lenkkeillä. Jos on jotai kysyttävää tai uusia ideoita tapahtumiin liittyen niin saa olla yhteydessä! 😎