Hallitus

Hallituksen sähköposti – nefajoensuu (at) uef.fi

Nefa-Joensuu Ry:n hallitus vuodelle 2022

Puheenjohtaja

Jenni Lukkarinen
jenniluk(at)student.uef.fi
IG: lukkarinen.jenni

”Helouu! Oon Jenni ja toimin Nefan puheenjohtajana tänä vuonna. Mun tehtävänä on varmistaa, että Nefan asiat rullaa sujuvasti ja olla vähän perillä kaikesta mitä tapahtuu ja milloin tapahtuu! Aiemmin oon ollut hallituksessa niin tapatumavastaavana kuin varapuheenjohtajana, joten Nefan hommat alkaa olla jo melko tuttuja. Uskon kuitenkin, että tämä pesti opettaa myös paljon uusia asioita. Itse opiskelen pääaineenani mediakulttuuria ja viestintää. Vapaa-ajalla mut saattaa löytää opiskelijatapahtumista, kirjastosta ja kahviloista tai kotoa sohvalta kun telkkarissa pyörii (sadatta kertaa uudestaan) Potterit, Frendit tai Brooklyn99.
Jos sulla on ideoita, palautetta tai ihan mitä vaan asiaa Nefan suhteen, laita rohkeesti viestiä tai nykäise hihasta kun nähdään! Saa myös nykäistä hihasta ja moikata vaikkei mitään asiaa oliskaan!😁”


Varapuheenjohtaja ja sihteeri

Lilian Korhonen
lilkorho(at)student.uef.fi
IG: liliankorhone

”Hei kaikki! Olen Lilian Korhonen AKA Lilli ja toimin Nefan varapuheenjohtajana. Varapuheenjohtajan pesti on perinteisesti ollut toimia jokapaikanhöylänä, joka koen totta totisesti olevani. Minulla on usein monta rautaa tulessa, mutta himoitsen aina uusia projekteja ja suunnitelmia! Heitä mulle viestiä, jos ajatustesi horisontissa siintää se paras idea kaikista. Ps. Nähdään tapahtumissa – tai ainakin kuullaan, koska tässä naisessa ei ole äänenvaimenninta!”


Koulutus- ja sosiaalipoliittinen vastaava

Aino Tuunainen
ainotuu(at)student.uef.fi
IG: ainotuunainen

”Heips! Oon Aino, Nefan hallituksen yleinen edunvalvoja koulutus- ja sosiaalipoliittisissa asioissa. Pääaineena minulla on mediakulttuuri ja viestintä. Vapaa-ajalla olen pääsääntöisesti kahvila penkkien lämmittäjä ja viherkasvien suuri rakastaja. Jos ikinä kaipaat missään apua tai sitten vain kuuntelevaa korvaa, niin ota vain minuun yhteyttä!”


Tapahtumavastaava 

Iida Saarinen
iidasaar(at)student.uef.fi

”Heips! Oon Iida, se vastuullisempi tapahtumavastaava. Opiskelen kultuurintutkimusta toista vuotta, pääaineena kulttuuriantropologia. Tykkään järjestää erilaisia kekkereitä ystävilleni ja sen takia varmaan päädyin tähän pestiin. Vapaa-ajalla hengailen kavereitten kanssa, leivon täytekakkuja ja katon Beverly Hilssin täydellisiä naisia. Lemppariasioitani ovat kissat, Taylor Swift ja viini-illat ystävien kanssa. Jos sulla on jotain tapahtumaideoita, pistä viestiä tai tuu nykimään hihasta :)”


Tapahtumavastaava ja sometuottaja

Ida Voutila
idavou(at)student.uef.fi
IG: idavoutila

”Heipsun!
Oon Ida, se hauskempi tapahtumavastaava. Opiskelen toista vuotta ja tämän lisäksi olen myös osana sometiimiä 🙂 Mulle sanotaan usein että mä vaan ilmestyn tyhjästä, niin eiköhän me jossain törmätä toisiimme! Hallitustoiminnan ja opiskelun ohessa tulee vietettyä rutkasti aikaa ystävien kanssa tehden sitä sun tätä.”


Somevastaava ja tapahtumajärjestäjä 

Marissa Majoinen
mamajoin(at)student.uef.fi

”Moikka! Mie oon Marissa ja toimin Nefan 2022 hallituksessa somevastaavana sekä lisäksi oon mukana tapahtumatiimissä järkkäämässä kaikenlaisia creisi bailuja meille nefalaisille! Oon syksyn 2021 fuksi, joten oon vielä pääosin ihan pihalla kaikesta (luultavasti ei tule missään vaiheessa muuttumaan), mutta intoa ja puhtia miulta löytyy niin opintoihin kuin ainejärjestötoimintaan. Miun vahvuus on on luovuus ja toivon somevelhona pääseväni tuottamaan teille hauskaa ja informatiivistä sisältöä. Vielä lopuksi kolme random faktaa miusta: oon vasenkätinen, miulla on oranssi jääkaappi ja pystyn koskettamaan kielellä nenääni! Ps. Yhteistyökumppaneita hauskojen reelsejen tekemiseen otetaan mielellään vastaan!”


Viestintä- ja verkkosivuvastaava

Emma Jaatinen
emmajaa(at)student.uef.fi
IG: emmajaatinen

”Moikka! Oon Emma, Nefan uusi viestintä- ja verkkosivuvastaava. Käytännössä vastuullani on siis esimerkiksi nefalaisten viikottainen uutiskirje eli Karhukirje. Opiskelen pääaineenani mediakulttuuria ja viestintää. Vapaa-ajalla lähellä sydäntä on luonnossa liikkuminen, söpöjen eläinvideoiden katseleminen ja pipojen neulominen. Lisäksi harrastuksiini kuuluu talvisin hiihto ja kesäisin juoksu. Jos tulee jotakin asiaa tai kysyttävää vaikkapa Karhukirjeestä tai mistä tahansa muusta, saa heittää viestiä sähköpostitse tai Instagramissa :)”


Taloudenhoitaja & kv-vastaava

Juhana Uuttu
juhuuttu(at)student.uef.fi

”Tällä hetkellä äänessä on Juhana, toimenani tämänkin vuoden ainejärjestön rahakirstun vartijana. Etnomusikologia on opiskelemani pääaineeni, kulttuurin tutkimista sekin. Vapaat vietän luovien harrastusten parissa, lautapelaillen tai ”surffailen netissä”. Juttuseurana en ole sieltä lämpimämmästä päästä, mutta minuun voit silti ottaa yhteyttä asiasta kuin asiasta.”


Fuksivaari & yhteistyövastaava

Taneli Koirikivi
tanelko(at)student.uef.fi

”Moikka! Oon Taneli, ja tänä vuonna olen Nefan fuksivaari ja yhteistyövastaava. Opiskelen nyt viidettä vuottani täällä pääaineenani kulttuuriantropologia. Fuksivaarina pyrin ylläpitämään kommunikaatiota Nefan sekä kulttuurintutkimuksen ensivuoden tuutorien välillä, sekä syksyllä yritän tuoda Nefaa seuraaville fukseille tutuksi. Yhteistyövastaavana olen yhteydessä ammattijärjestöihin ja erityisesti Kuloon jonka hallituksessa edustan Nefa-Joensuuta.”

Hallituksen ulkopuoliset toimihenkilöt vuodelle 2022

Ainejärjestölehden päätoimittaja

Emmi Mäkelä
emmian(at)student.uef.fi
IG: magelaemmi

”Tervehdys kaikki korkeakulttuurin ystävät! Mun nimi on Emmi Mäkelä ja oon neljättä vuotta Nefan lehden Postmodernin Nahkiaisen päätoimittaja. Opiskelen kulttuuriantropologiaa ja katselen (kauhu)leffoja. Nahkiainen ilmestyy pari kertaa lukuvuodessa ja kaikenlaista sisältöä kuvista runoihin ja leffa-arvosteluihin otan mielelläni vastaan – inspistä löydät edellisistä nahkiaisista! Jos siis haluat tuottaa lehtemme jotain tai on muuta asiaa nefahommeleista taikka muusta niin laita ihmeessä sähköpostia tai viestiä IGn directissä.”


Liikuntavastaava, tapahtumajärjestäjä ja sometuottaja

Sandra Tanninen
satannin(at)student.uef.fi
IG: kalakiisseli

”Moi! Oon Sandra, toisen vuoden opiskelija 🙂 Toimin tänä vuonna hallituksessa liikuntavastaavana, sometuottajana ja tapahtumajärjestäjänä. Oon iloinen ja puhelias hörhö. Vapaa-ajalla vietän aikaa kavereiden ja mun koiran Lillan (kuvassa) kanssa, liikun tai teen käsitöitä. Tykkään myös pyöriä kirppareilla tai ihan muuten vaan. En osaa kertoa enempää itsestäni, joten kerron että rakastan kastikkeita 😀
Mikäli sulla on asiaa esim. tapahtumiin liittyen tai ihan muuten vaan, niin saa lähestyä! ❤️”


Haalari- ja haalarimerkkivastaava

Vilma Kiikeri
vilmakii(at)student.uef.fi
IG: vilmakiikeri

”Moikka! Mä oon Vilma ja toimin tänä vuonna Nefan haalari- ja haalarimerkkivastaavana. Pääaineena opiskelen etnomusikologiaa. Monenlaiset hallitushommat on tullut tutuksi tässä vuosien varrella ja tänä vuonna pääsen ilokseni puuhastelemaan haalareiden ja haalarimerkkien kanssa. Vapaa-ajalla maratoonaan sarjoja ja leffoja, neulon villasukkia, syön suklaata ja haaveilen omasta kissasta.”


Tapahtumajärjestäjä

Sini Kauhanen
sinikauh(at)student.uef.fi
IG: sinikauhanen

”Moikka! Oon Sini, fuksivuoden kulttuurintutkimuksen opiskelija. Pääaineena opiskelen kulttuuriantropologiaa ja siinä sivussa vähän sosiologiaa. Menevänä ja vauhdikkaana tyyppinä aloitan Nefassa tänä vuonna tapahtumajärjestäjänä. Jos sulla on siis ideoita/toiveita tapahtumiin tai kaipaat seuraa mihin vaan aktiviteettiin, niin laitappa mulle viestiä!”


Tapahtumajärjestäjä

Jemina Ratilainen
jemratil(at)student.uef.fi
IG: jeminaratilainen

”Moii! Mie oon Jemina, toisen vuoden opiskelija, joka ”tietää” mitä tahtoo elämältä. Oon hallituksessa tapahtumajärjestäjänä ja näät miut luultavasti just ennen tapahtumien alkamista juoksentelemassa paikasta toiseen. Vapaa-ajalla letitän Sandran koiran hiuksia (huonolla menestyksellä) ja lisäksi maalailen, piirrän ja ompelen, kaiken näköstä luovaa. ✨”


Tapahtumajärjestäjä

Melis Turna
turna(at)student.uef.fi
IG: melisnazlii

”Heipä heii! Oon Melis ja tänä vuonna oon mukana tapahtumatiimissä. Oon fuksivuoden opiskelija ja pääaineenani on kulttuuriantropologia. Mut saattaa bongailla eri Nefan tapahtumista, ja siks halusin päästä mukaan niiden järjestämisissä. Jos siis tulee jotain mieleen, ideoita tai kysymyksiä, niin rohkeesti vaan laittamaan viestiä! :)”


Tapahtumajärjestäjä

Anni Kivistö
akivisto(at)student.uef.fi

”Moikka! Olen Anni Kivistö ja liityin tänä vuonna mukaan Nefan tapahtumatiimiin. Opiskelen ensimmäistä vuotta kulttuuriantropologiaa ja sivuaineena sosiologiaa. Vapaa-aika menee pääosin kavereiden tai Netflixin seurassa, välillä pelailen myös sählyä.”