Toiminta

Nefa-Joensuu Ry on Joensuun kulttuurintutkijaopiskelijoiden oma järjestö, joka on perustettu jo vuonna 1990. Hallituksemme kokoustaa lukuvuosien aikana yleensä kuukausittain ja ainejärjestömme edustajia on mukana yliopistotoiminnassa muun muassa olemalla yhteistyössä ISYY:n ja oman laitoksemme eri hallintoelinten kanssa. Pidämme yhteyttä myös kulttuurialan ammattilaisten ammattiliitto Takuun ja kulttuurintutkijaopiskelijoiden kattojärjestö Kuloon. Nefa toimittaa myös omaa kahdesti vuodessa ilmestyvää lehteään – Postmodernia Nahkiaista – johon kaikki nefalaiset ovat tervetulleita tuottamaan sisältöä!

Nefan säännöt ja muut dokumentit, kuten Nefan sitsisäännöt ja tietosuojailmoitus löytyvät Dokumentit ja tiedotteet -sivulta.

Tapahtumat

Nefa järjestää opiskelujen vastapainoksi myös tapahtumia ja toimintaa, kuten sitsejä ja muita vaihtelevia tapahtumia. Järjestämme tapahtumia usein myös yhteistyössä muiden ainejärjestöjen kanssa.

Perinteisiä tapahtumia ovat esimerkiksi fuksiaiset, haalarinkastajaiset ja pikkujoulut, joka muista tapahtumista eroten on fuksiemme haluamallaan tavalla järjestämä tapahtuma. Perinteisiin tapahtumiin kuuluvat myös Nefa-Joensuun vuosijuhlat, jotka järjestetään joka 5 vuosi. Viimeisimmät vuosijuhlat pääsimme järjestämään syksyllä 2021.

Tiedotus

Tapahtumista ja ajankohtaisista asioista tiedotamme jäsenistöämme viikoittaisen sähköpostin kautta saapuvalla karhukirjeellä ja Facebookissa. Seuraa siis Facebookissa Nefa-Joensuuta ja liity Nefa-Joensuu-ryhmään, sekä liity ryhmään Nefa-Joensuu Ry Office365-järjestelmässä liittyäksesi sähköpostilistalle.