Toiminta

Nefa-Joensuu Ry on Joensuun kulttuurintutkijaopiskelijoiden oma järjestö, joka on perustettu jo vuonna 1990. Hallituksemme kokoustaa lukuvuosien aikana yleensä kuukausittain ja ainejärjestömme edustajia on mukana yliopistotoiminnassa muun muassa olemalla yhteistyössä ISYY:n ja oman laitoksemme eri hallintoelinten kanssa. Pidämme yhteyttä myös kulttuurialan ammattilaisten ammattiliitto Takuun ja kulttuurintutkijaopiskelijoiden kattojärjestö Kuloon. Nefa toimittaa myös omaa kahdesti vuodessa ilmestyvää lehteään – Postmodernia Nahkiaista – johon kaikki nefalaiset ovat tervetulleita tuottamaan sisältöä!

Nefan säännöt ja muut dokumentit, kuten Nefan sitsisäännöt ja tietosuojailmoitus löytyvät Dokumentit ja tiedotteet -sivulta.

Tapahtumat

Nefa järjestää opiskelujen vastapainoksi myös tapahtumia ja toimintaa, kuten sitsejä ja muita vaihtelevia tapahtumia. Esimerkiksi vuonna 2017 järjestimme jäsenillemme  muun muassa itsenäisyyspäivän juhlat, joissa ruokailun ja itsenäisyyspäivän vastaanoton seuraamisen lisäksi oli mahdollisuus pukeutua juhlavasti. Järjestämme tapahtumia usein myös yhteistyössä muiden ainejärjestöjen kanssa.

Perinteisiä tapahtumia ovat esimerkiksi fuksiaiset, haalarinkastajaiset ja pikkujoulut, joka muista tapahtumista eroten on fuksiemme haluamallaan tavalla järjestämä tapahtuma. Perinteisiin tapahtumiin kuuluvat myös Nefa-Joensuun vuosijuhlat, jotka järjestetään joka 5 vuosi. Seuraavat siis tullaan järjestämään 2020.

Makaronikerho

Perinteisten tapahtumien lisäksi vakiintunutta toimintaa ovat myös Makaronikerhon kokoontumiset. Makaronikerhossa Nefan kulttuurintutkijat kuvittelevat kerran kuukaudessa, että heillä on rahaa ja suuntaavat yhdessä syömään johonkin joensuulaiseen ravintolaan. Kerho on kiertänyt monipuolisesti erilaisissa nefalaisten valitsemissa paikoissa ja sen kautta opiskelijamme ovat päässeet tutustumaan yhdessä Joensuun ravintolatarjontaan.

Kerhon kokoontumisiin voi tulla kuka vain, ilmoittaudu vain kunkin kokoontumisen tapahtumassa ilmoitettujen ohjeiden mukaan!

Tiedotus

Tapahtumista ja ajankohtaisista asioista tiedotamme jäsenistöämme viikoittaisen sähköpostin kautta saapuvalla karhukirjeellä ja Facebookissa. Seuraa siis Facebookissa Nefa-Joensuuta ja liity Nefa-Joensuu-ryhmään, sekä liity ryhmään Nefa-Joensuu Ry Office365-järjestelmässä liittyäksesi sähköpostilistalle.