Nefa-Joensuu Ry

Tuutorit

Tuutorit ovat tärkeässä roolissa auttamassa uusia opiskelijoita pääsemään kärryille yliopisto-opiskelun käytännöistä. Uusien tuutoreiden haku tapahtuu vuosittain helmikuussa. Lisää tuutoroinnista Itä-suomen yliopiston sivuilla ja Kamussa.

Lukuvuoden 2018-2019 tuutorit

Jenni Lukkarinen
jenniluk (at) student.uef.fi

”Hei! Nimeni on Jenni Lukkarinen, ja pääaineenani opiskelen mediakulttuuria ja viestintää, sekä sivuaineena englantia. Vapaa-ajallani tykkään lukea kirjoja, katsella sarjoja ja leffoja ja saattaapa minut joskus löytää sirkustelemasta yksipyöräiselläkin! Olen siis viime vuoden fuksi, joten osaan toivottavasti opastaa teitä omien kokemusten avulla 🙂 Jos tulee mitään kysyttävää, minuun voi ottaa yhteyttä sähköpostilla jenniluk(at)student.uef.fi tai Facebookissa. Nähdään syksyllä!”

Kata Kemppainen
katajk (at) student.uef.fi

Taneli Koirikivi
tanelko (at) student.uef.fi

”Moi! Olen Taneli Koirikivi, ja pääaineenani on kulttuuriantropologia ja sivuaineena opiskelen historiaa. Aloittelen juuri toisen vuoden opintojani, eli muistot fuksivuoden kokemuksista ovat vielä kirkkaana mielessä. Olen kotoisin Mäntsälästä, joten tiedän minkälaista on muuttaa erittäin kaukaa, ja autan mieluusti tähän liittyvissä kysymyksissä. Toki minuun voi ottaa yhteyttä myös kaikissa muissakin asioissa, sähköpostilla osoitteeseen tanelko(at)student.uef.fi tai Facebookissa.”

Laura Tolppa
laura.tolppa(at)hotmail.com