Tuutorit

Tuutorit ovat tärkeässä roolissa auttamassa uusia opiskelijoita pääsemään kärryille yliopisto-opiskelun käytännöistä. Uusien tuutoreiden haku tapahtuu vuosittain helmikuussa. Lisää tuutoroinnista Itä-suomen yliopiston sivuilla ja Kamussa.

Lukuvuoden 2022-2023 tuutorit

Sini Kauhanen
sinikauh(at)student.uef.fi

”Moikka! Mie oon Sini ja alottelen syksyllä toista opiskeluvuottani täällä Joensuussa kulttuurintutkimuksen parissa. Pääaineena opiskelen kulttuuriantropologiaa ja siinä sivussa vähän sosiologiaa. Ootan jo innolla, että pääsen tutustumaan teihin ja tutustuttamaan teidät opiskelijaelämään! Miulle saa laittaa viestiä sähköpostilla tai ihan vaan instagramissa @sinikauhanen, jos tulee jotakin kysyttävää vaikkapa jo ennen opintojen alkuakin.”

 

Tuisku Räty
tuiraty(at)student.uef.fi

”Hellou oon Tuisku Räty, pääaineena opiskelen perinteentutkimusta ja syksyllä alkaakin jo toinen opiskeluvuoteni. Vapaa-ajalla kattelen elokuvia ja sarjoja laidasta laitaan, mutta parhaiten aika kuluu tietokoneella tai konsoleilla pelatessa. En malta oottaa et syksyllä päästään tutustumaan! Miulta voi kysyy mitä tahansa Joensuuhun tai opintoihin liittyvää nykäsemällä hihasta tai sähköpostilla: tuiraty@student.uef.fi”

 

Marissa Majoinen
mamajoin(at)student.uef.fi

”Moi! Oon Marissa, kulttuurintutkimuksen syksyn 2021 fuksi. Pääaineena miulla on sukupuolentutkimus ja sivuaineena filosofia. Vapaa-ajalla teen paljon taidetta ja toimin opiskelujen ohella yrittäjänä. Sen lisäksi tykkään ulkoilla, nautiskella hyvästä ruuasta, musiikista ja seurasta sekä remppailla ja sisustaa omaa kotia. Ootan super innolla tulevan syksyn tuutorointia, uusiin ihmisiin tutustumista ja kaikkien kivojen juttujen tekemistä yhdessä!”

Melis Turna
turna(at)student.uef.fi

”Moikka! Oon Melis ja syksyn -21 fuksi. Mun pääaineena on kulttuuriantropologia, ja sivuaineopinnoissa oon keskittyny kriminologiaan. Kuulun meijän ainejärjestön Nefan tapahtumatiimiin, eli mut voi helposti bongailla meijän ainejärjestön järjestämissä tapahtumissa. Oon muutenki menossa olevaa sorttia, joten mut saattaa nähdä myös muissa opiskelijatapahtumissa!
Tuutoriks hakeuduin, koska halusin päästä tarjoomaan uusille opiskelijoille mahdollisimman kivan, ja samalla turvallisen, fuksisyksyn. Oon todella helposti lähestyttävä ja pidän huolen siitä, ettei kukaa koe oloaan ulkopuoliseksi. Multa saa siis tulla kysymään ihan mitä vaan ja musta saa aina lounaskaverin kampukselle! En malta odottaa, et päästää tutustuu meidän uusiin opiskelijoihin!!”