Nefa-Joensuu Ry

Tuutorit

Tuutorit ovat tärkeässä roolissa auttamassa uusia opiskelijoita pääsemään kärryille yliopisto-opiskelun käytännöistä. Uusien tuutoreiden haku tapahtuu vuosittain helmikuussa. Lisää tuutoroinnista Itä-suomen yliopiston sivuilla ja Kamussa.

Lukuvuoden 2020-2021 tuutorit

Anniina Peltonen
anniipel(at)student.uef.fi

”Moi! Olen Anniina Peltonen, kiteeläislähtöinen ja opintojen myötä joensuulaistunut, kolmatta opiskeluvuottani aloitteleva kulttuurintutkija. Opiskelen pääaineenani etnomusikologiaa ja sivuaineina taiteensosiologiaa ja sukupuolentutkimusta. Opintojen ohella ehdin myös musisoida, lenkkeillä ja tehdä käsitöitä. Toimin kulttuurintutkimuksen tuutorina nyt jo toista vuotta peräkkäin ja odotan jälleen innolla teidän, uusien opiskelijoiden tapaamista! Jos sinulla herää kysymyksiä opintojen aloittamisesta, minuun voi ottaa yhteyttä jo ennen syyskuun ensimmäistä joko sähköpostitse anniipel@student.uef.fi tai WhatsAppissa 050 583 7490, Instagramista minut löytää nimellä @anniinahennaelina. Tervetuloa Joensuuhun ja kulttuurintutkijoiden iloiseen joukkoon, tapaamisiin syksyllä!”

Eveliina Scharin
evelsch(at)student.uef.fi

”Moikka! Mie olen Eveliina Scharin, alun perin Pirkanmaalta kotoisin oleva 25-vuotias kulttuurintutkimuksen tuutori. Aloitan viidennettä opiskeluvuottani pääaineeni kulttuuriantropologia ja sivuaineinani opiskelen sukupuolentutkimusta ja perinteentutkimusta. Vaikka fuksivuodesta on jo hetki kulunutkin, eivät muistot siltä ajalta ole vielä kokonaan kadonneet ja odotankin innolla tulevaa syksyä ja teidän tapaamistanne! Toimin tällä hetkellä ainejärjestömme puheenjohtajana, joten opiskelujuttujen lisäksi osaan kertoa myös Nefan toiminnasta. Parhaiten minuun saa yhteyden Facebookin, sähköpostin evelsch@student.uef.fi, WhatsAppin 040 910 7717 tai Instan @efendiitti välityksellä!”

Juhana Uuttu
juhuuttu(at)student.uef.fi

”Pääsit sitten harvojen ja valittujen joukkoon; onneksi olkoot! Oon Juhana Uuttu, Helsingistä eksynyt, ensimmäistä vuottaan suorittanut opiskelija ja tämänkertainen vertaistuutori, joka valitsi etnomusikologian pääaineekseen, yhtenä sivuaineena filosofia. Vaikka tulinkin pääkaupunkiseudulta, on minulla jonkin verran sukujuuria Pohjois-Karjalassa, ettei nämä ole tuiki tuntemattomia maisemia. Vain vähän matkaa on kuljettu viisivuotista opiskeluvaellustani, mutta fuksivuoteni on sen verta tuoreessa muistissa, että on helppo palauttaa mieliin tietyt asiat ja tehdyt virheet, jolla opastaa teidät matkanne alkuun. Tehdään tästä mahdollisimman kivuton siirtymä liminaalisesta tilasta! Jos haluat tiedustella jostain yksityiskohdista, niin helpoimmin minut saa kiinni sähköpostitse, osoitteessa juhuuttu@student.uef.fi. Tapaamisiin!”

Liisa Hyvärinen
liishy(at)student.uef.fi

”Heips! Mie oon Liisa Hyvärinen, melkein paljasjalkanen joensuulainen (juttu on pidempi, kuin mie itse). Itselläni käynnistyy nyt neljäs vuosi kirjallisuuden, taiteensosiologian ja filosofian parissa. Odotan innolla tätä vuotta, vaikka paljon tuleekin olemaan eri tavalla. Tosin sen tiedän ja lupaan, että juttujen taso on yhtä kummallinen kuin ennenkin. Eli viiniä, kirjoja, huonoa huumoria ja paljon muuta luvassa! Odotan innolla kaikkien tapaamista ja syksyä! Viestiä voit heittää joko s-postilla liishy@student.uef.fi tai WhatsAppissa 0503017410 tai ig:n kautta @asiil_ .”