Nefa-Joensuu Ry

Tuutorit

Tuutorit ovat tärkeässä roolissa auttamassa uusia opiskelijoita pääsemään kärryille yliopisto-opiskelun käytännöistä. Uusien tuutoreiden haku tapahtuu vuosittain helmikuussa. Lisää tuutoroinnista Itä-suomen yliopiston sivuilla ja Kamussa.

Lukuvuoden 2021-2022 tuutorit

Emma Jaatinen
emmajaa(at)student.uef.fi

”Heippa! Mun nimi on Emma Jaatinen ja olen kolmatta opintovuottani kulttuurintutkimuksen parissa aloitteleva tuutori. Erikoistumisalana mulla on mediakulttuuri ja viestintä, sivuaineiksi ovat valikoituneet markkinointi ja sosiologia. Opintojen ohella tykkään neuloa (pipot ja villasukat on mun juttu!), urheilla ja seurata erilaisia realityohjelmia. Odotan innolla että pääsen tapaamaan teidät uudet fuksit syksyllä ja tutustuttamaan teidät muiden tuutoreiden kanssa yliopistoelämän saloihin! Jos herää kysymyksiä tai mitä tahansa muuta opintoihin liittyvää asiaa, muhun saa parhaiten yhteyden sähköpostin välityksellä osoitteella emmajaa(at)student.uef.fi.”

Ida Voutila
idavou(at)student.uef.fi

”Moikka! Olen Ida Voutila, opiskelen pääaineena kulttuuriantropologiaa aloittaen nyt toisen opiskeluvuoteni. Viime vuoden koronafuksina voin samaistua tähän erikoiseen tilanteeseen kun ei tiedä tarkalleen mitä tapahtuu ja jos mitään tapahtuu. Odotan innolla tapaamistanne, toivon mukaan kampuksella! Ottakaa minuun yhteyttä jos tulee kysymyksiä sähköpostilla: idavou(at)student.uef.fi”

Taneli Koirikivi
tanelko(at)student.uef.fi

”Hei! Mie oon Koirikiven Taneli, pääaineenani on kulttuuriantropologia, ja syksyllä aloitan jo 5. vuoteni täällä. Vaikka oma fuksivuoteni onkin jo muinaista historiaa, niin muistan kuitenkin suuren jännityksen, jonka koin, kun Uudeltamaalta saavuin tänne Joensuuhun opiskelemaan. Onneksi kuitenkin silloiset tuutorit olivat auttamassa sen kaiken keskellä! Siitä edelleen inspiroituneena olen itsekin (nyt jo toista kertaa) lähtenyt vertaistuutoriksi, ja toivon että voin auttaa teitä uusia fuksejakin saamaan parhaimman mahdollisen alun opiskeluelämällenne!”