Tuutorit

Tuutorit ovat tärkeässä roolissa auttamassa uusia opiskelijoita pääsemään kärryille yliopisto-opiskelun käytännöistä. Uusien tuutoreiden haku tapahtuu vuosittain helmikuussa. Lisää tuutoroinnista Itä-suomen yliopiston sivuilla ja Kamussa.

Lukuvuoden 2023-2024 tuutorit

Katri Kansa
kansakat(at)student.uef.fi

”Moi! Oon Katri, kulttuurintutkimuksen syksyn -22 fuksi. Opinnoissa oon keskittyny lähinnä kulttuuriantropologiaan ja sukupuolentutkimukseen. Vapaa-ajalla tykkään muun muassa testailla uusia kasvisruokareseptejä ja bongailla söpöjä koiria, mutta myös musiikki ja laulaminen on lähellä sydäntä. Multa voi aina tulla kysymään, jos jokin painaa mieltä. Ootan jo innolla tuutorointia ja uusiin opiskelijoihin tutustumista! <3”

 

Tuisku Räty
tuiraty(at)student.uef.fi

”Heissan! Mie oon Tuisku ja opiskelen perinteentutkimusta nyt kolmatta vuotta. Toimin tuutorina nyt toista vuotta, joten homma alkaa olla jo ihan tuttua kauraa. Vapaa-ajalla kattelen elokuvia ja sarjoja laidasta laitaan, mutta parhaiten aika kuluu tietokoneella tai konsoleilla pelatessa. Miulta voi kysyy mitä tahansa Joensuuhun tai opintoihin liittyvää nykäsemällä hihasta tai sähköpostilla tuiraty (at) student.uef.fi.

 

Kasperi Lukkarila
klukkari(at)student.uef.fi      IG: _majuri

”Tervehdys! Mie oon Kasperi, vuoden 2022 fuksi ja aloittelen syksyllä toista opiskeluvuottani Joensuussa kulttuurintutkimuksen parissa. Pääaineena opiskelen mediakulttuuria ja viestintää sekä siinä sivussa, sivuaineen muodossa kikkailen vähän psykologian parissa. Vapaa-aikani tuhlaan pelaamalla oikein hyvää golffia, lukemalla hyviä kirjoja ja katsomalla sarjoja. Odotan innolla tulevaa syksyä ja niitä kaikkia kivoja seikkailuja mitä me tulemme tekemään porukassa! Jos jotain kysyttävää tulee aiheesta kuin aiheesta, niin mut löytää instagramista nimimerkillä _majuri tai sähköpostitse klukkari (at) student.uef.fi.

Tuukka Pitkänen
tuukkpit(at)student.uef.fi      IG: tuukkaalbert

”Hiio hoi! Olen Tuukka, syksyllä toista vuotta aloitteleva kulttuurintutkimuksen opiskelija Joensuusta. Pääaineena opiskelen kulttuuriantropologiaa ja sivuaineena psykologiaa. Vapaa-aikani käytän lähinnä musiikin, kuvataiteen, kirjallisuuden ja luonnon parissa. Innolla uusia kohtaamisia odottaen, tuutorisi, Tuukka.