Nefa-Joensuu Ry

Tuutorit

Tuutorit ovat tärkeässä roolissa auttamassa uusia opiskelijoita pääsemään kärryille yliopisto-opiskelun käytännöistä. Uusien tuutoreiden haku tapahtuu vuosittain helmikuussa. Lisää tuutoroinnista Itä-suomen yliopiston sivuilla ja Kamussa.

Lukuvuoden 2018-2019 tuutorit


Anniina Peltonen
anniipel(at)student.uef.fi

”Moi! Miun nimi on Anniina Peltonen ja olen 20-vuotias. Pääaineeni on etnomusikologia ja lisäksi opiskelen sivuaineina taiteensosiologiaa ja oikeustieteitä. Aloitan toisen opiskeluvuoteni, joten fuksivuosi ihmetyksineen on vielä kirkkaasti mielessä. Jos ja kun mielesi täyttyy kysymyksistä, voit ottaa missä tahansa asiassa minuun yhteyttä sähköpostitse anniipel(at)student.uef.fi, Facebookissa tai Whatsappissa +358 505837490. Tapaamisiin syyskuussa!”


Kirsi Linna
kirsli(at)student.uef.fi

”Hei, olen Tampereelta Joensuuhun opintojen perässä muuttanut (kohta)25 vuotias kulttuurintutkimuksen opiskelija. Opintoja minulla on takana jo muutama vuosi, mutta painotuksen valinta kirjallisuuden ja taiteensosiologian välillä on vielä työn alla. Olen mukana hallitustoiminnassa, edunvalvonnassa ja vähän siinä sun tässä. Opintojen osalta olen pallotellut vähän vaikeuksien kautta, jos en vielä ihan voittoon, niin siihen suuntaan kuitenkin. Osaan siis ehkä vinkata omista kokemuksista, mitä kannattaa tehdä jos opinnot meinaavat alkaa takkuamaan. Muutenkin tässä parin vuoden kokemuksen syvällä rintaäänellä toivottavasti jo osaan neuvoa opintoihin liittyvissä asioissa, tai ainakin etsiä mistä apu löytyy. Vapaa-ajalla kiinnostun milloin mistäkin ja vähän kaikesta (mieluiten kaikesta mahdollisimman hyödyttömästä). Laita toki sähköpostia jos tulee jotain kysyttävää.”


Jenna Salomaa
jennams(at)uef.fi

”Moro! Olen Jenna Salomaa, kotoisin Tampereen suunnalta – ja yksi tulevista tuutoreista. Erikoistumisalakseni kulttuurintutkimuksen pääaineesta on valikoitunut kulttuuriantropologia. Fuksivuosi on vielä varsin tuoreessa muistissa, niinpä toivonkin pystyväni auttamaan teitä alun hämmennyksen ja jännityksen keskellä parhaani mukaan. Voit laittaa minulle vaikka sähköpostia osoitteeseen jennams(at)uef.fi mikäli joku asia mietityttää. Odotan innolla tutustumista teihin uusiin kulttuurintutkijoihin. Nähdään ihan pian”


Minna Hämäläinen
minnaham(at)uef.fi

”Hellurei, hellurei! Olen Minna, vuoden 2016 fuksi, vuoden 2017 tuutori ja tätä nykyä fuksivaari. Tehtäväni on toimia yhtenä (epävirallisena) tuutorina uusille fukseille ja olla erityisesti tuutorien tukena. Toimin myös fuksien ja ainejärjestön välisenä viestinviejänä. Minuun voit olla yhteyksissä missä vaan asiassa, ennen opiskelujen alkua tai opiskelun alettua. Vahvuuksiani on myös Joensuu-tietämys, joten jos on jotain kysyttävää tulevasta opiskelukaupungistasi, vastaan mielelläni. Sähköpostiosoitteeni on minnaham(at)uef.fi”